Rob Zombie dezvaluie inca o noua aditie la distributia "The Munsters

Rob Zombie dezvaluie inca o noua aditie la distributia „The Munsters

LOS ANGELES, CA – 16 MARTIE: Actorul Jorge Garcia soseste la Paley Center Media’s PaleyFest 2014 Honoring „Lost” 10th Anniversary Reunion la Dolby Theatre pe 16 martie 2014 in Los Angeles, California. (Fotografie realizata de Kevin Winter/Getty Images)

La inceputul zilei de astazi, Rob Zombie a difuzat o noua decizie de distributie pe pagina sa oficiala de Instagram. El a impartasit fotografii cu Jorge Garcia, mentionand ca una dintre fotografii a fost facuta direct de pe platoul de filmare al filmului The Munsters.

„ATENtIE! ☠️ NOUTatI DESPRE CASTING! 🦇”, a inceput postarea. „Direct de pe platoul de filmare al filmului THE MUNSTERS din frumosul centru al Budapestei este aceasta fotografie exclusiva JORGE GARCIA in rolul lui FLOOP – asistentul cocosat al doctorului Wolfgang si cel mai bun prieten al lui Herman Munsters. Sunt sigur ca vi-l amintiti cu totii pe Jorge in rolul lui Hurley din serialul de succes LOST sau poate din Hawaii Five-O ca Jerry Ortega sau din filmul lui Adam Sandler, The Ridiculous 6.”

in postare, Zombie a impartasit fotografii cu Garcia in toate rolurile pe care le-a mentionat, dar a inceput cu imaginea sa originala. Daca incercati sa va amintiti cine l-a interpretat pe Floop in originalul Munsters seria originala, nu va deranjati sa va storceti creierii; Floop este personajul original al lui Zombie. Este posibil ca acesta sa se fi inspirat din Quasimodo, cu o cocoasa asemanatoare, care si-a facut aparitia in specialul de televiziune din 1996 Micul si infricosatorul Craciun al familiei Munsters, dar Floop este o creatie a lui Zombie.

Un personaj canonic pe care Zombie il aduce inapoi este Herman Munster, care va fi interpretat de Jeff Daniel Phillips. Dupa ce a aparut postarea de intampinare a lui Garcia, Phillips a tinut sa intervina cu: „Herman’s bestie & a gentleman to everyone on set! рџЋ©Am avut cu totii noroc cand Jorge a venit in oras!рџ’Ћ”

Este bine de vazut ca distributia ii ureaza un bun venit calduros lui Jorge Garcia. Rob Zombie este, in general, un regizor rapid, asa ca ne putem astepta ca The Munsters sa fie lansat candva in cursul anului viitor.

Similar Posts