Rise of the Beasts va fi prima parte a trilogiei planificate

Rise of the Beasts va fi prima parte a trilogiei planificate

Planes, Automobiles… va rog sa avem Transformers Trains pana la sfarsitul deceniului!

The Transformers franciza Transformers au multe de asteptat in urmatorii ani. Ca parte a unei liste de continut nou anuntate de Paramount+ (precum si a rebrandingului sau), franciza robotilor transformati in vehicule este unul dintre titlurile care a primit partea cea mai buna a intelegerii. Al saselea film din seria de filme emblematice si al saptelea in total a fost programat pentru o lansare la 9 iunie 2023 – si nu va faceti griji, asta inca mai merge -, dar mai sunt si alte lucruri de facut.

Pe contul sau oficial de Twitter, Paramount+ a dezvaluit ca Transformers: Rise of the Beasts debuteaza in cinematografe ca fiind prima din cele trei noi parti, ceea ce inseamna ca, intr-un singur tweet, am obtinut o harta a seriei de actiune stiintifico-fantastica pana la Transformers 9. Desigur, este mult prea devreme pentru a spune ce povesti vor acoperi urmatoarele trei filme, dar anuntul a trei filme deodata ar putea face aluzie la arcuri care se intind de-a lungul acestei noi trilogii, spre deosebire de fostele transe, care erau destul de independente.

si asta nu e tot – Paramount+ a prezentat un nou Transformers care va avea premiera la Nickelodeon in aceasta toamna. Serialul a fost anuntat pentru prima data in urma cu un an, dar niciun alt detaliu nu a fost impartasit de catre streamer. Totusi, avem o idee destul de buna despre cum se va desfasura, cu 26 de episoade comandate si o noua specie de Transformers anuntata ca fiind in centrul povestii. Noile informatii sunt o fereastra de lansare care arata clar ca viitorul serial de animatie este mai aproape de premiera decat am crezut. Acesta va fi primul serial de animatie al Autobotilor si Decepticonilor de la finalul lui 2019. Transformers: Razboi pentru Cybertron.

in 2024, va fi timpul pentru Transformers fanii sa se indrepte din nou spre cinematografe, deoarece un nou film de animatie CG va debuta in cinematografe – avand in vedere strategia Paramount de a extinde franciza mult mai mult, am putea avea de-a face cu inceputul unei alte francize conduse de Autoboti. La fel ca si in cazul celorlalte titluri anuntate, vom fi atenti pentru a afla mai multe detalii despre fiecare titlu in parte, pe masura ce acestea vor aparea.

intre timp, putem sta linistiti si sa asteptam cele mai apropiate doua titluri: aceasta noua serie animata care va primi cu siguranta mai multe detalii in lunile urmatoare si Transformers: Rise of the Beasts, ale carui filmari s-au incheiat in octombrie si care urmeaza sa aduca noi Autoboti si Decepticoni in peisaj. Viitorul mega-blockbuster este regizat de Steven Caple Jr., debutant in franciza (Creed II), care a dezvaluit logo-ul filmului in septembrie.

Transformers: Rise of the Beasts va avea premiera in cinematografe pe 9 iunie 2023.

Consultati tweet-ul de anunt al Paramount+ de mai jos:

15 ani mai tarziu, de ce „Transformers” a avut succes acolo unde continuarile au esuat

Primul este un diamant semi-stralucitor printre asperitatile misogine de shlocky.

Similar Posts