Rings of Power Showrunners explica arcele de poveste

Rings of Power Showrunners explica arcele de poveste

Viitorul Prime Video Stapanul inelelor: Inelele puterii J.D. Payne si Patrick McKay au stat de vorba cu Vanity Fair pentru a dezvalui unele dintre cele mai importante secvente de poveste din serial.

Super Bowl ne-a oferit primul teaser pentru Stapanul inelelor: The Rings of Power, serialul fantasy prequel al studioului Amazon. Desi a fost plin de imagini fantastice din primul sezon al serialului, acesta ne lasa in continuare sa ne intrebam despre poveste. Mckay ne ofera timpul si locul in interviu. „I-am spus lui Amazon ca vrem sa facem patru sau cinci povesti care sa fie marile epopei din cea de-a doua epoca”, forjarea inelelor.” Celebrimbor este elful fierar care a fost manipulat sa faureasca Inelele Puterii si un tanar Elrond portretizat de Hugo Weaving in filmele originale, acum, Robert Aramayo, vor fi pilonii povestii.

in serial, il vom vedea pe tanarul Elrond al lui Aramayos lucrand pentru a construi aliante rupte, explica Mckay: „Ne vom intoarce cu mii de ani in urma, cand partidul era in plina desfasurare, „Vom vedea capitala elfilor, Lindon, unde Elrond este un tanar operator in plina ascensiune in cadrul scenei politice a inaltilor elfi, in timpul zilelor lor de glorie.” Payne si Mckay au vrut, de asemenea, sa isi asume performanta de a extinde frumusetea filmelor anterioare ale lui Peter Jackson in capitala elfilor. „Am vrut sa mergem pe coasta, nu ati mai vazut niciodata pe ecran coasta din Pamantul de Mijloc”, a adaugat Mckay.

in timp ce Elrond in varianta lui Weaving era detasat si aproape ca avea o aversiune pentru omenire, Elrond al lui Aramayos este prea pregatit sa faca aliante, ceea ce, potrivit lui Payne, face parte din calatoria sa. „Elrond, stim din Epoca a Treia, are o viziune destul de sumbra asupra oamenilor. El spune: ‘Oamenii sunt slabi’, pentru ca a vazut slabiciunile omenirii. intr-un fel, Varsta a Treia este aproape un Pamant de Mijloc postapocaliptic. Elfii au un picior in afara usii…. Vom urmari cum Elrond trece de la optimism la un pic mai obosit de lume.”

Sauron isi va face prima aparitie fizica in urmatoarea faza a arcurilor de poveste ale lui Payne si McKay. in mod normal, vazut ca ochiul atotvazator de foc, il vom vedea in sfarsit in uman Mckay spune ca „cresterea lui Sauron insusi, cand era un raufacator fizic”. Nu se stie inca cine il va interpreta pe tanarul Sauron. Galadriel, sau „Doamna padurilor”, va porni in cautarea Lordului intunecat, ceea ce o va purta prin tot Pamantul de Mijloc impreuna cu insotitorul Halbrand, pe care il va intalni in calatoriile sale. Michael Drout, un cercetator al universului Tolkien, a comentat: „Daca o fac bine, este fenomenul oualor de Paste care le place foarte mult oamenilor cu acest gen de lucruri”, a continuat el „Va fi sa vezi locul X sau locul Y mai mult decat persoana X sau Y”.

inca de la aparitia cartilor, hartile au fost o parte esentiala a Stapanul Inelelor, si nu este diferit in cazul filmelor si al peliculelor. Primul anunt pentru noua serie a fost o harta a Pamantului de Mijloc prezentata pe conturile de socializare ale Amazon. in acest caz, harta a fost unica, deoarece arata o insula in forma de stea numita NГєmenor. NГєmenor, un regat al barbatilor, s-a ridicat la rang de proeminenta in cea de-a doua era a Pamantului de Mijloc. Dupa un mare razboi cu maleficul Lord intunecat Morgoth – care este in esenta figura Satanei din Pamantul de Mijloc – Valar (fiinte divine care au modelat si condus Arda) au avut mila de Oameni. Le-au daruit o insula, pe care au ridicat-o din Marea cea Mare. Au numit insula NГєmenor, iar primul sau rege a fost Elros, fiul lui EГ¤rendil. Acesta este urmatorul arc pe care Payne il explica: „cresterea si decaderea regatului insular NГєmenor.” in timpul explorarii insulei, vom face cunostinta cu Isildur, portretizat de Maxim Baldry, ai carui primii aproximativ 100 de ani din viata se petrec, in special, in marele regat insular NГєmenor si care, intr-o zi, ia Inelul Unic de la Sauron. „il intalnesti pe Isildur si este ca Michael Corleone.” „El este tanarul membru al familiei care are optimism si imaturitate. Urmeaza acel tip pana la decizia tragica, finala, mai degraba decat pana la greseala unui prost”, spune McKay. The Last Alliance of Elves and Men, ultimul arc de poveste mentionat din cele doua, va descrie aceste evenimente.

Primul sezon, desigur, nu va prezenta toate aceste arcuri, ci se va concentra pe eroi si pe lumi. „Nu am vrut sa facem o chestie centrata pe raufacatori. Am vrut sa fie vorba despre prezentarea acestor lumi si a popoarelor care locuiesc in ele, precum si a eroilor si personajelor majore, pe unele dintre ele le cunoasteti, iar altele sunt noi. in sezonul doi vom intra putin mai adanc in cunoasterea si in povestile pe care oamenii au asteptat sa le auda.”

Stapanul Inelelor: Inelele puterii, este programat sa ajunga pe Prime Video pe 2 septembrie 2022.

‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ Showrunners on How Much CGI We Can Expect

Este mult, dar sa speram ca este mult si bine.

Similar Posts