Ridley Scott se pregateste sa produca o serie de continuari live-action

Ridley Scott se pregateste sa produca o serie de continuari live-action

Amazon Studios a anuntat oficial ca un spin-off live-action pentru micul ecran al serialului Blade Runner este in curs de dezvoltare. Se spune ca serialul va fi o continuare directa a filmului lui Denis Villeneuve Blade Runner 2049, care a fost o continuare a clasicului cult original din 1982 al lui Ridley Scott. Scott este producator executiv al acestui nou serial, care va fi sustinut de compania sa de productie Scott Free Productions. Silka Luisa, care va actiona ca showrunner la viitorul vehicul al lui Elisabeth Moss Shining Girls, va scrie si va fi producatorul executiv al primului serial live-action Blade Runner pentru televiziune.

Scott si-a exprimat interesul de a regiza cateva episoade ale serialului, dar nu s-a confirmat inca daca o va face. Serialul a intrat in dezvoltare prioritara la Amazon Studios, ceea ce inseamna ca procesul de creare a primului sezon se va desfasura exponential mai repede decat alte proiecte aflate in dezvoltare. in prezent, se cauta scriitori suplimentari si se discuta chiar si datele de incepere a productiei. Acest lucru inseamna ca publicul ar putea sa vada replicantii preluand controlul micului ecran mult mai devreme decat se astepta.

Originalul Blade Runnercare se bazeaza pe romanul Viseaza androizii la oi electrice? de Philip K. Dick, are loc in anul distopic 2019 si spune povestea lui Rick Deckard (Harrison Ford), care lucreaza ca Blade Runner, un fel de politist a carui sarcina este de a „pensiona” permanent androizii cunoscuti de public sub numele de replicanti. Desi epopeea SF a lui Scott a fost o bomba la box office si neinteleasa de critici la momentul lansarii initiale, a devenit unul dintre cele mai cunoscute filme clasice de cult din toate timpurile si este considerat de multi ca fiind unul dintre cele mai bune filme SF realizate vreodata.

Continuarea sa din 2017, Blade Runner 2049, in care au jucat Ford si Ryan Gosling, a fost, de asemenea, o bomba de box-office, dar a fost aclamat de critica, obtinand un scor de 88% pe Rotten Tomatoes. Desi acest serial care urmeaza sa apara este prima adaptare live-action pe micul ecran a lui Blade Runner, un anime numit Blade Runner: Black Lotus a inceput sa fie difuzat in luna noiembrie a anului trecut, care a fost o productie comuna intre Adult Swim si Crunchyroll.

Noul serial va fi plasat la 50 de ani dupa evenimentele din Blade Runner: 2049. Aceasta este a doua adaptare TV a unui film clasic al lui Ridley Scott care se afla in curs de dezvoltare, cealalta fiind o Alien serie care este in curs de realizare pentru FX. Din moment ce Scott a prezentat deja acest nou Blade Runner inainte de anuntul oficial, ar trebui sa putem presupune ca mai multe detalii vor incepe sa apara in urmatoarele cateva luni.

Recenzie la ‘The Sky Is Everywhere’: Inima adaptarii YA este in locul potrivit, dar devine coplesita de ciudatenie

Ca film despre doliu, ‘The Sky Is Everywhere’ straluceste. Dar, prea des, filmul este depasit de propria sa jucausie.

Similar Posts