Renfield il adauga pe James Moses Black la comedia de groaza Dracula a lui Nic Cage

Renfield il adauga pe James Moses Black la comedia de groaza Dracula a lui Nic Cage

Starul din „Black and Blue” este doar ultima aditie la acest film cu Dracula in care joaca Nicolas Cage.

Afacerea cinematografica a revenit in plina activitate dupa ce in ultimii doi ani s-a confruntat cu nenumarate productii intermitente din cauza pandemiei. Unul dintre cele mai interesante filme aflate in prezent in productie este filmul cu monstrii Universal, in care joaca Nicolas Cage si Nicolas Hoult Renfield iar viitorul film de groaza tocmai a mai primit un nou membru in distributie. Raportat in exclusivitate de Deadline, James Moses Black s-a alaturat ansamblului de vedete din distributie intr-un rol necunoscut.

Restul distributiei ii include pe Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Bess Rouss, precum si pe Cage si Hoult, mentionati anterior, in rolul lui Dracula si, respectiv, al servitorului sau Renfield. Acest film este o abordare originala a mitului Dracula, pornind de la o schita a lui Robert Kirkman de la The Walking Dead si un scenariu de Ryan Ridley de la Rick and Morty. Povestea il va urmari pe: „Renfield, care s-a saturat de secolele in care a fost lacheul lui Dracula. Slujitorul gaseste o noua sansa la viata si poate chiar la mantuire atunci cand se indragosteste de Rebecca Quincy, politista de circulatie plina de viata si mereu suparata”, interpretata de Awkwafina. Filmul este regizat de The Lego Batman Movie si The Tomorrow Warde Chris McKay.

Black a participat la multe filme de-a lungul anilor, avand roluri secundare in Lansky, Black and Blue, si Queenpins. Actorul a jucat, de asemenea, in seriale precum Amazon’s S.O.Z.: Soldados o Zombies si YouTube Premium’s Liza la cerere. in plus, Black tocmai a incheiat un rol in noul film independent Blackline: The Beirut Contract.

Renfield se filmeaza de aproape o luna, iar multe persoane implicate in productie, inclusiv McKay, au fost active pe retelele de socializare pentru a promova filmul. Toate semnele indica faptul ca acesta va fi o abordare mai comica a acestei lumi gotice, fiind in acelasi timp inradacinat in mostenirea horror a francizei, si va fi foarte interesant sa vedem ce a pregatit aceasta echipa creativa talentata pentru fanii Monstrilor Universali.

Universal horror este pe val in ultima vreme, cu filmele lor 2020s The Invisible Man remake-ul din 2020 regizat de Leigh Whannell fiind un succes major atat din punct de vedere critic, cat si comercial pentru studio. Ei cauta sa continue aceasta tendinta ascendenta sangeroasa cu Renfield si viitorul The Wolf Man remake regizat tot de Whannell si cu Ryan Gosling in rolul principal. Renfield nu are inca o data de lansare sau o fereastra de lansare in acest moment, dar pentru toate cele mai recente stiri despre aceasta noua poveste vampirica, inclusiv cine va juca Black, ramaneti cu Collider.

‘Fairly OddParents: Fairly Odder’ Live-Action Trailer prezinta pantaloni de aur, Hijinks magice si Timmy Turner crescut in varsta.

Serialul are premiera pe Paramount+ la sfarsitul lunii martie.

Similar Posts