Regizorul 'Zombieland' ar vrea sa faca un spinoff pentru acest personaj din continuarea filmului

Regizorul ‘Zombieland’ ar vrea sa faca un spinoff pentru acest personaj din continuarea filmului

Ne-am putea intoarce vreodata in Zombieland? Asta le-ar placea fanilor francizei de comedie horror sa afle. 2009’s Zombieland s-a remarcat ca fiind unul dintre cele mai bune exemple ale genului sau, in mare parte datorita chimiei castigatoare a starurilor Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson si Abigail Breslin. Cvartetul de ucigasi de strigoi a revenit apoi un deceniu mai tarziu pentru filmul din 2019 Zombieland: Double Tap, care a introdus cativa noi supravietuitori in amestec. Regizorul Ruben Flescher spera ca vom putea vedea mai multe despre un anumit personaj adaugat intr-o zi.

in timp ce vorbea cu The Hollywood Reporter, regizorul Ruben Fleischer si-a amintit ca a spus odata ca i-ar placea sa faca un spinoff bazat pe Madison, un personaj care fura scene din Double Tap interpretat de Zoey Deutch. Fleischer a recunoscut ca nu exista nicio miscare in legatura cu mai mult Zombieland in acest moment, dar ramane atasat de ideea de a o verifica pe Madison si de a vedea ce s-a intamplat cu ea in continuare.

„Pana acum, totul este linistit pe frontul Zombieland. Am fost foarte ocupat cu Uncharted, asa ca nu am avut prea mult timp sa ma gandesc la asta. Dar Madison, pana in ziua de azi, este unul dintre personajele mele preferate din toate timpurile, asa ca as fi incantata sa vad ce face in lumea post-apocalipsei zombi.”

Madison a fost introdusa in continuarea filmului ca un interes amoros alternativ pentru Columbus (Eisenberg) dupa ce acesta s-a despartit de Wichita (Stone). O subversiune a arhetipului supravietuitorului post-apocaliptic ultra-capabil, Madison, incredibil de naiva, continua sa evite moartea prin zombi, in ciuda inutilitatii sale totale. Pana la sfarsitul filmului, ea decide sa ramana in urma in zona de siguranta Babylon si este vazuta ultima data cuplandu-se cu Berkeley (Avan Jogia). Asadar, un spinoff Madison ar fi, probabil, despre viata in comuna hippie.

in ceea ce priveste mai multi membri ai distributiei principale, un Zombieland 3 este deseori discutata si nimeni nu pare sa o excluda, asa ca poate ca vom avea parte de ea in, sa zicem, 2029? Deocamdata, vedeti noul film al lui Ruben Fleischer, adaptarea jocului video al lui Tom Holland Uncharted, care se afla acum in cinematografe.

Similar Posts