Regizorul 'Uncharted' spune ca cineastul John Landis

Regizorul ‘Uncharted’ spune ca cineastul John Landis, care a provocat diviziuni, este „nerecunoscut”

Fotografie realizata de Pascal Le Segretain/Getty Images

Ruben Fleischer, regizorul adaptarii cinematografice a lui Uncharted, l-a laudat pe divizionarul John Landis intr-un interviu recent.

Dupa cum se arata pe Uncharted continua sa ara si sa faca ravagii in box office, trecand de 139 milioane de dolari la nivel mondial, regizorul Ruben Fleischer a vorbit despre Hero Nation de la Deadline despre sperantele sale pentru o continuare.

„Nu ma pot abtine sa nu sper ca vom face o continuare, cred ca Sony este in mod corespunzator superstitioasa si nu planuieste lucruri fara sa stie cum vor fi primite”, a spus el, ceea ce ii va linisti pe fanii filmului – desi cu aceasta precizare.

Fleischer, care a regizat anterior Zombieland si continuarea sa Double Tap, si-a exprimat aprecierea fata de filmele si operele regizorului John Landis, declarandu-l drept un „cineast nerecunoscut”.

Cred ca este, probabil, cel mai putin cunoscut cineast. El este responsabil pentru crearea unui gen, puteti vedea antecedentul acestuia in Blues Brothers, deoarece fiecare dintre aceste viniete este un videoclip muzical in sine. Aretha Franklin cantand respect intr-un restaurant este la fel de bun ca orice videoclip muzical pe care l-am vazut vreodata.

John Landis este responsabil pentru o serie de filme importante din punct de vedere cultural, cum ar fi The Blues Brothers, Un varcolac american in Londra, Coming to Americasi nefericitul Zona crepusculara: Filmul. Reputatia lui Landis ca un regizor puternic este notorie, desi inca in stare de degradare in urma accidentului de elicopter in timpul productiei filmului Twilight Zone film.

Poate ca cea mai mare contributie a lui Landis la cultura este videoclipul piesei „Thriller” a lui Michael Jackson, despre care Fleischer crede ca este partial responsabil pentru crearea MTV.

„Cand adaugi Thriller si impactul cultural al acestuia, el a creat MTV, se poate spune. Nu cred ca primeste laudele pentru ansamblul operei pe care a facut-o.”

Uncharted poate fi vizionat acum in cinematografe.

Similar Posts