Reactiile fanilor la Uncharted sunt in general mai pozitive

Regizorul Uncharted explica scena de actiune climatica a filmului

remix de Keane Eacobellis

Avertisment: Urmatorul articol contine spoilere pentru Uncharted si finalul acestuia.

Uncharted regizorul Ruben Fleischer a explicat procesul de filmare a uneia dintre cele mai dificile secvente de actiune din film in timpul unei discutii recente cu Polygon.

Vor urma spoilere.

Asa cum sinopsisul oficial al filmului a sugerat deja, Uncharted se invarte in principal in jurul cautarii tanarului Nate pentru a gasi aurul Magellan. Aceasta calatorie duce, in cele din urma, ansamblul de personaje, inclusiv Victor Sullivan al lui Mark Wahlberg, intr-o pestera din Filipine. Acolo, ei gasesc doua vehicule naufragiate care contin toata averea ramasa a lui Ferdinand Magellan.

Toate acestea duc la scena de actiune culminanta a filmului, care ii implica pe Nate si Sully incercand sa navigheze printre doua barci pline de batausi ai raufacatorului, in timp ce sunt suspendati in aer de elicoptere. Fleischer vorbeste despre primele sale ganduri atunci cand a citit scenariul cu privire la aceasta secventa speciala.

„Cand am citit scenariul am fost complet uimit”, spune el. „stiti cum e, Piratii, franciza cinematografica, a fost un fel de referinta tonala certa pentru filmul nostru. si acel sentiment de aventura si toate acele batalii cu corabii de pirati. Am vazut cu totii un milion de batalii cu nave de pirati, dar nu am vazut niciodata una in aer.”

Cred ca cel de-al treilea episod al acestei francize cinematografice ar fi de alta parere, Fleischer. Este adevarat ca piratii nu au atacat corabia lui Davy Jones in aer, in sine, dar trebuie sa recunosti ca a face acest lucru in mijlocul unui vartej nu este prea departe, in ceea ce priveste scara si configuratia.

Regizorul mai explica faptul ca au fost nevoiti sa construiasca decoruri uriase pentru a filma diferite parti ale secventei respective, precizand:

„Nu am construit niciodata o barca intreaga. Din cauza dimensiunii ei, am construit diferite piese pentru diferitele parti ale secventei. Barca a fost construita de fapt in vreo cinci bucati diferite si am filmat ceea ce aveam nevoie pe fiecare bucata. Am avut piese de platou unice, piese de platou reale, pentru toate secventele.”

Datorita scenariului sau ambitios care cuprinde numeroase piese de decor si secvente de actiune, echipa de filmare harnica a filmului Uncharted se bucura in prezent de debutul puternic in box office al riscantei lor adaptari live-action si este prudent de optimista in ceea ce priveste perspectiva unor continuari, care creste de la o zi la alta.

Similar Posts