Regizorul Uncharted prezinta scenele post-credite ale filmului

Regizorul „Uncharted” considera filmul un vis devenit realitate

Tom Holland isi schimba simturile de paianjen cu cele de cautator de averi in viitorul film inspirat din jocurile video, Uncharted, iar regizorul Ruben Fleischer se simte norocos sa regizeze proiectul.

Fleischer a vorbit recent cu Screen Rant despre realizarea Uncharted si despre cum filmul este o „aventura de calatorie prin lume si de cautare de comori”.

„Ma consider foarte norocos. Acesta este al treilea film la rand pentru Sony”, a declarat Fleischer.

„Dupa Zombieland 2 a fost gata, nu eram foarte sigur ce voi face in continuare si am primit un telefon de la seful de productie cu aceasta oportunitate. Mi-a trimis scenariul, iar eu am fost complet uimit, pentru ca imi evoca filmul meu preferat din toate timpurile, Calaretii arcei pierdute, cu aventura sa de vanatoare de comori pe tot globul.

„Faptul ca se bazeaza pe un joc video indragit l-a facut cu atat mai interesant pentru mine. De indata ce am citit-o, am fost de acord sa o aduc la viata, pentru ca a fost cu adevarat o experienta de vis devenit realitate, sa ajung sa fac acest film.”

in timp ce fanii asteapta filmul, este promitator sa stii ca cei asociati cu proiectul au avut acelasi nivel de entuziasm ca si ei in asteptarea lui.

Sinopsisul pentru Uncharted este dupa cum urmeaza:

„Nathan Drake, un om de strada inteligent, este recrutat de experimentatul vanator de comori Victor „Sully” Sullivan pentru a recupera o avere adunata de Ferdinand Magellan si pierduta in urma cu 500 de ani de Casa Moncada. Ceea ce incepe ca o misiune de jaf pentru cei doi se transforma intr-o calatorie prin lume, o cursa pe muchie de cutit pentru a ajunge la premiu inaintea nemilosului Santiago Moncada, care crede ca el si familia sa sunt mostenitorii de drept. Daca Nate si Sully vor reusi sa descifreze indiciile si sa rezolve unul dintre cele mai vechi mistere din lume, vor gasi o comoara de 5 miliarde de dolari si poate chiar pe fratele de mult pierdut al lui Nate… dar numai daca vor invata sa lucreze impreuna.”

Puteti cauta o avere si o aventura proprie, vazand Uncharted in cinematografe pe 18 februarie.

Similar Posts