Regizorul "Uncharted" compara filmul cu "National Treasure

Regizorul „Uncharted” compara filmul cu „National Treasure

Daca nu sunteti familiarizati cu jocurile video, atunci primul lucru care va vine in minte atunci cand auziti despre Uncharted este probabil ca Indiana Jones franciza Indiana Jones Jones.

O vedeta de cinema de prima mana, cu o baza de fani uriasa, este capul de afis al unei aventuri globetrotter care implica MacGuffins misterioase, comori ascunse, adversari periculosi cu intentii nefaste, escapade pline de actiune si o replica spirituala sau doua. Cu toate acestea, regizorul Ruben Fleischer compara blockbusterul cu un proiect mai modern care ocupa un teritoriu similar.

intr-un interviu cu Uproxx, cineastul a explicat ca a vrut sa aduca un simt al distractiei de moda veche in Uncharted, reinviind astfel un subgen care a fost aproape complet adormit de cand Nicolas Cage a plecat ultima data la vanatoare de artefacte antice in National Treasure.

„Ei bine, ceea ce vreau sa spun este ca este un gen pe care pur si simplu nu se mai face atat de mult. Asadar, abordez acest lucru mai mult ca pe cineva care a ajuns sa faca o aventura de vanatoare de comori si de calatorie prin lume, mai mult decat o adaptare de joc video. si, desi s-a bazat pe un joc care, din fericire pentru noi, a fost un material sursa incredibil, cu un simt al umorului deosebit si unele dintre cele mai bune scene de actiune din toate jocurile video. Dar, pana la urma, am stiut ca trebuie sa fac un film care sa fie distractiv pentru oameni, indiferent daca au auzit sau nu de joc sau de oricine altcineva. Vreau sa spun ca, National Treasure a fost, cred, ultimul.”

Au trecut cincisprezece ani de cand National Treasure: Book of Secrets (Comoara nationala: Cartea secretelor) a fost lansat si, in timp ce seria de continuari Disney Plus se pregateste sa intre in productie, Uncharted incearca sa umple acest gol pe piata. Din pacate, recenziile nu au fost prea amabile pana acum, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem daca va da nastere unor continuari.

Similar Posts