Regizorul The Batman va fi producatorul executiv al serialelor HBO Batverse

Regizorul The Batman va fi producatorul executiv al serialelor HBO Batverse

The Batman Matt Reeves, regizorul Matt Reeves, starneste imaginatia fanilor de benzi desenate, promitand ceea ce el numeste un „Batverse” extins de posibile francize derivate, care se vor desfasura in aceeasi lume cu versiunea sa din Gotham, dar complet diferite de asa-numitul DC Extended Universe in care se afla Liga Dreptatii a lui Zack Snyder, Wonder Woman, si Peacemaker au loc.

intr-un articol prezentat pentru Entertainment Weekly, publicatia a afirmat ca Reeves va fi producatorul executiv a doua spinoff-uri pentru HBO care sunt in curs de dezvoltare: unul este o drama despre Departamentul de Politie din Gotham City, iar celalalt se concentreaza pe ascensiunea la putere a Pinguinului, care in film este interpretat de Colin Farrell.

„Ceea ce am vrut cu adevarat sa faca acest film a fost sa creeze un Batverse”, a confirmat Reeves.

„Nu faci o poveste si spui: „Acesta este capitolul 1″, pentru ca s-ar putea sa nu mai ajungi sa faci capitolul 2. Asadar, povestea trebuia sa stea de una singura. Dar chestia este ca lumea Bat este atat de bogata in personaje incat, pe masura ce incepi sa ajungi la un final, poti deja sa te gandesti la urmatorul lucru. Pentru ca ideea, desigur, este ca povestea din Gotham nu se termina niciodata.”

Un alt spinoff ar putea aparea pentru Catwoman a lui ZoГ« Kravitz, desi acest proiect in special este inca departe de a fi sigur si nu se afla in prezent in dezvoltare ca celelalte doua.

in timpul unui interviu separat la o recenta masa rotunda de presa (via ComicBook), Reeves a fost intrebat fara menajamente daca Selina Kyle a lui Kravitz va primi propriul serial sau film HBO Max. si, desi regizorul a spus ca nu exista nimic in lucru in acest moment, a parut sa indice ca este inca o posibilitate, din punctul sau de vedere. El a glumit spunand ca fanii ar trebui sa ii convinga pe directorii HBO Max sa obtina mai multe informatii.

„Ar trebui sa vorbiti cu adevarat cu reprezentantii HBO Max! Adica, uite, ceea ce incercam cu adevarat sa facem este sa lansam aceasta lume. Daca lumea o imbratiseaza, avem o multime de idei pe care vrem sa le facem si sigur ca vrem ca Selina sa continue. Relatia lor si ceea ce sunt unul pentru celalalt este, pentru mine, asta este inima filmului, este impingerea si tragerea dintre ei doi si modul in care ea va evolua si unde vor ajunge toate acestea, asa ca vorbim despre multe lucruri. Bineinteles, vorbim despre o multime de lucruri, dar suntem pe cale sa lansam acest film si totul se reduce la modul in care oamenii il primesc”, a declarat Reeves.

Va trebui sa vedem cat de bogata este lumea din Gotham-ul lui Reeves atunci cand The Batman va ajunge in cinematografe pe 4 martie.

Similar Posts