Sonic The Hedgehog 3 este deja in desfasurare si mai sunt si alte vesti bune pentru fanii francizei Sega

Regizorul Sonic 2 vorbeste despre adaugarea de oua de Paste pentru fani in continuarea filmului: „Este o problema grozava de avut

Ca Sonic the Hedgehog 2 se apropie de data de lansare, exista inca atat de multe informatii necunoscute despre aceasta continuare. Dar daca scena finala din Sonic the Hedgehog este ceva de incredere, s-ar putea sa existe mai multe trimiteri la franciza de jocuri in continuarea filmului. Desigur, fanii si-au dorit mai multe legaturi cu jocurile, iar acest lucru ar putea fi in viitorul lor. Sonic 2‘s director a facut aluzie la posibile oua de Paste pentru fani.

Pentru Sonic the Hedgehog 2, regizorul Jeff Fowler a vrut sa le ofere cinefililor un tratament Sonic complet pentru continuarea filmului. IGN i-a luat un interviu lui Fowler, in care acesta a dat indicii despre ceea ce este pregatit pentru toata lumea, inclusiv pentru noile aditii Tails si Knuckles. Pe Sonic the Hedgehog 2 regizorul s-a deschis in legatura cu ce elemente ale jocului Sonic sa ne asteptam in film.

Oh, da, tot felul de [piese de decor, niveluri si desene din jocuri] si unul dintre ele a fost in trailer, desigur. Biplanul, tornada, este o imagine atat de iconica din Sonic 2. si astfel, pe masura ce ne pregateam sa punem la cale scenariul Sonic 2, cred ca am fost cu totii foarte entuziasmati sa scoatem acele imagini minunate de care toti fanii vor fi incantati cand le vor vedea pe marele ecran. si doar sa cream o versiune cinematografica reala a lucrurilor pe care fanii le-au iubit din Sonic 1 in Sonic 2.

Aducerea zonelor si a esteticii indragite de Sonic, inclusiv a biplanului lui Tails si a vehiculului plutitor al lui Eggman, in continuarea jocului este tot ceea ce fanii ar putea visa vreodata. Facand acest lucru se va indeplini promisiunea primului Sonic final al primului film Sonic. Dar pentru Fowler, nu a fost vorba doar de incorporarea aspectului si a senzatiei de joc video, ci de mult mai mult. in acelasi interviu, Jeff Fowler nu a parut coplesit sa ofere fanservice, spunand,

Da, este o problema grozava faptul ca exista atat de multe oua de Paste grozave de incorporat. Acest film este plin de ele, nici macar nu as putea incepe sa le enumar, pentru ca sunt atat de multe lucruri de care fanii sa fie incantati.

Asadar, in afara de aceste trimiteri vizuale, s-ar putea sa mai apara si alte surprize in Sonic the Hedgehog 2. Continuarea se pregateste sa fie un joc video extravagant pe care fanii de lunga durata ai francizei il vor adora. Dar Sonic the Hedgehog Ben Knuckles a facut deja aluzie la amploarea epica a sequelului, pe care a atribuit-o distributiei de vedete a filmului. Introducerea lui Tails si Knuckles, alaturi de aspectul mai exact al lui Dr. Robotnik din joc, a oferit indicii incredibile despre ceea ce publicul se poate astepta de la aceasta continuare. Cel putin, Fowler isi va indeplini aceste fantezii Sonic in viitorul film, in ciuda opozitiei sale fata de fanii care l-au numit sexy pe Knuckles al lui Idris Elba.

Bineinteles, spectatorii se pot astepta la ouale de Paste si la multe altele in Sonic 2, mai ales dupa spotul de la Super Bowl care ofera mai multe despre Knuckles al lui Elba. Fanii vor avea ocazia sa caute toate scaparile in continuarea filmului, care ajunge in cinematografe pe 8 aprilie. Alaturi de Sonic the Hedgehog 2, mai sunt si alte noi lansari cinematografice care vor avea premiera in aceasta primavara. Sa speram ca Sonic follow-up va avea succes si ii va permite lui Fowler sa isi aduca ideile sale secrete pentru mai mult Sonic filme Sonic pe marele ecran, care poate continua sa functioneze cu o vechime de 30 de ani de jocuri video din care sa se inspire.

Similar Posts