Regizorul original al Doctor Strange reactioneaza la trailerul Multiverse of Madness

Regizorul original al Doctor Strange reactioneaza la trailerul Multiverse of Madness

Acum ca a fost lansat primul trailer complet pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei a aparut, spre entuziasmul fanilor teoreticieni ai supereroilor, unii se intreaba ce parere are despre toate acestea cel care trebuia initial sa regizeze filmul.

Scott Derrickson a regizat in 2016 trippy Doctor Strange, a venit cu conceptul de a face din continuarea filmului un film de groaza si era inca in scaunul de regizor atunci cand filmul a primit titlul oficial. Cu toate acestea, in ianuarie 2020, Derrickson a socat lumea cu un tweet in care anunta ca el si Marvel se despart de film „din cauza unor diferente creative”.

Totusi, asta nu inseamna neaparat ca Derrickson are o relatie de lucru proasta cu gigantul studiourilor, ba chiar a ramas la bordul proiectului in calitate de producator executiv. De la plecarea sa, Sam Raimi, de la Spider-Man si Evil Dead a preluat scaunul de regizor.

Cand a fost intrebat ce parere are despre recenta remorca, Derrickson a parut departe de a fi amarat de primirea sa.

„Trailerul este grozav si, bineinteles, sunt incantat!”, a spus el pe Twitter.

„il iubesc pe Sam – a fost regizorul potrivit pentru acesta, asa cum The Black Phone a fost filmul potrivit pentru mine sa ma duc sa fac. Totul este bine”.

Trailerul este grozav si bineinteles ca sunt entuziasmat! il iubesc pe Sam – a fost regizorul potrivit pentru acesta, la fel cum The Black Phone a fost filmul potrivit pentru mine sa merg sa fac. Totul este bine. https://t.co/hksv0pDcPe

Urmatorul proiect al lui Derrickson este The Black Phone, un film de groaza cu Ethan Hawke in rolul principal si a carui lansare este programata pentru 24 iunie. intrucat filmul a avut deja premiera in circuitul festivalier, acesta are parte de cateva recenzii, care sunt pana acum destul de pozitive. La ora transmiterii acestei stiri, filmul are un scor critic de 100% pe site-ul de agregare a recenziilor Rotten Tomatoes, din 11 recenzenti.

Iar pe Benedict Cumberbatch il puteti vedea pe Benedict Cumberbatch in rolul eroului titular – care apare ca un geaman malefic, zombie si variante imbracate elegant ale lui insusi – cand Doctor Strange in Multiversul nebuniei isi arunca vraja in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts