Regizorul "Morbius" il compara pe vampirul viu cu Wolverine si Magneto

Regizorul „Morbius” il compara pe vampirul viu cu Wolverine si Magneto

Omul-Paianjen: Fara drum spre casa si The Batman au dominat discursul supereroilor in ultimele cateva luni, iar Morbius va spera sa se strecoare si sa preia conversatia pentru el insusi, in timp ce debutul live-action al vampirului viu intra in sfarsit in ultima linie dreapta inainte de aterizarea in cinematografe.

Programata initial pentru lansare in iulie 2020, Morbius a fost afectat in mod special de pandemie, arcul actual din 1 aprilie marcand al saptelea debut diferit pe care Sony l-a acordat proiectului. Putem spune cu un anumit grad de certitudine ca blockbusterul de benzi desenate nu se va mai confrunta cu alte piedici, iar campania de marketing a inceput sa treaca prin angrenaje ca urmare.

Michael Morbius nu este un nume deosebit de cunoscut in randul publicului obisnuit, dar in notele oficiale de productie ale Sony (via TheDirect) regizorul Daniel Espinosa il compara pe omul de stiinta bolnav al lui Jared Leto cu o pereche de simboluri X-Men.

„Majoritatea marilor eroi sunt antieroi. Cei mai multi dintre noi se impotrivesc sa accepte ca suntem alesii, iar Morbius este la fel. Cele mai interesante personaje din universul Marvel au fost intotdeauna cele care au avut un picior de fiecare parte: Magneto, Rogue, Wolverine, in felul sau, Venom. Toate aceste personaje sunt cele care, in mod fundamental, sunt cele mai fascinante pentru noi, ca spectatori de film si cititori de benzi desenate.

Michael Morbius este unul dintre cele mai altruiste personaje din Universul Marvel. Este unul dintre putinii care crede cu adevarat in bine. Acest om bun are o boala oribila si, in incercarile sale de a se salva pe sine si pe oamenii de care se ingrijeste, se transforma intr-un monstru.”

Primul clip de lung metraj integral din Morbius a contribuit in mare masura la reinnoirea interesului, un lucru pe care proiectul s-a chinuit sa il atinga in intreaga era COVID-19. Daca luam in considerare si Venom: Let There Be Carnage si No Way Home atunci cel mai recent element din universul Sony ar putea avea o incasare decenta la box office.

Similar Posts