Regizorul "Free Guy" spune ca nu se va grabi sa faca o continuare

Regizorul „Free Guy” spune ca nu se va grabi sa faca o continuare

Unul dintre gagurile recurente din filmul lui Shawn Levy Free Guy a fost dorinta oricarei industrii importante de a continua sa produca continuand sa produca continuari si sa repete ceea ce functioneaza in detrimentul originalitatii, astfel ca blockbusterul inspirat de jocurile video avea sa sfarseasca intotdeauna prin a deveni o victima ironica a propriului succes.

O incasare de 331 de milioane de dolari il transforma in al doilea film cu cele mai mari incasari lansat din 2019 care nu s-a bazat pe o proprietate intelectuala sau un concept preexistent, cu filmul lui Christopher Nolan Tenet care a preluat onorurile de top. Drept urmare, Disney au fost nerabdatori sa ii aduca pe Levy si pe starul/producatorul la bord pentru o a doua transa cat mai curand posibil, dar cei doi nu au de gand sa se grabeasca.

in schimb, ei au The Adam Project care va aparea pe Netflix in cateva saptamani, iar intr-un interviu acordat Collider, Levy a declarat ca nu are nicio intentie de a se intoarce in lumea din Free City de dragul unei incasari ieftine.

„Ne-a placut Free Guy. Am fost incantati ca Free Guy a avut succesul pe care l-a avut si, mai ales, ca film original intr-o perioada in care se fac putine si chiar mai putine sunt hituri. Asa ca a fost o satisfactie. si daca reusim sa descifram continuarea, este ceva ce ar putea fi foarte distractiv sa facem impreuna. Am primit cu siguranta acel telefon. Nu stiu cum sa cuantific cat de mult, dar exact acel apel telefonic pe care tocmai l-ati parafrazat, practic, este un apel.

Am primit cateva dintre ele in ultimele cateva luni. Deci, exista cu siguranta un interes real. Dar, in ceea ce priveste punctul de vedere al lui Ryan, noi stiam. Aveam o idee atat de clara despre tonul, povestea, detaliile Tipul liber, si amandoi am facut cateva continuari in viata noastra, asa ca stim cat de greu este sa faci una demna. si cand vom fi siguri ca acesta este genul pe care il vom face, atunci il vom face.”

Tipul liber a primit recenzii entuziaste din partea criticilor si a publicului, iar scenariul a fost suficient de inteligent si constient de sine pentru ca noi sa ne asteptam la o multime de referiri la simpla existenta a unei continuari ca material pentru umor. Totusi, pe baza comentariilor lui Levy, nu ar trebui sa ne asteptam sa vedem produsul final pentru o vreme.

Similar Posts