Regizorul filmului "Wayne's World" demonteaza mitul despre o scena clasica

Regizorul filmului „Wayne’s World” demonteaza mitul despre o scena clasica

Wayne’s World / Paramount Pictures

Au trecut trei decenii de la clasica comedie Wayne’s World a fost lansata. Nascuta dintr-o Saturday Night Live filmul a marcat debutul pe marele ecran al lui Mike Myers si a devenit un succes instantaneu atat din punct de vedere critic, cat si comercial. Desi comedia clasica este binecuvantata cu o multime de scene si replici hilare, scena „Bohemian Rhapsody” ramane una dintre favoritele fanilor.

Wayne al lui Myers si prietenii sai canta impreuna si canta rock pe piesa iconica, dar ani de zile utilizarea melodiei a fost urmarita de un mit conform caruia starul si regizoarea Penelope Spheeris, au cerut in mod special melodia, refuzand un cantec fara nume al celor de la Guns N’ Roses care le-a fost oferit. intr-o discutie recenta cu PopCulture.com, Spheeris a incercat sa clarifice legenda urbana o data pentru totdeauna.

„Exista legende urbane care circula despre faptul ca anumite persoane si-ar fi dorit un cantec Guns N’ Roses. Ei bine, nu am fost eu. Nu am vrut un cantec Guns N’ Roses in loc de „Bohemian Rhapsody” – cantecul Queen – pentru ca Guns N’ Roses a refuzat pur si simplu sa fie intr-un film pe care l-am facut chiar inainte de Wayne’s World. Asa ca am fost suparat pe ei. Acum mi-a trecut”.

Ea a continuat, adaugand ca personajele nu aveau cum sa fie headbangeri si ca erau in schimb niste fatarnici care nu ascultau heavy metal:

„Adevarul este ca atunci cand am primit versiunea originala a scenariului, „Bohemian Rhapsody” era scrisa in acea versiune, asa ca acesta a fost cantecul de la inceput. Oamenilor le place sa spuna: „Oh, v-ati certat pentru care cantec”. Nu a fost asa. Acela a fost cantecul. Ceea ce mi se pare ciudat este ca Wayne si Garth se considera headbangeri. Queen nu este heavy metal. Este altceva.”

Wayne’s World, care a fost lansat de Ziua indragostitilor acum 30 de ani, este disponibil pentru streaming pe Paramount Plus.

Similar Posts