Regizorul Uncharted prezinta scenele post-credite ale filmului

Regizorul filmului „Uncharted” dezvaluie care este pastila sa preferata din jocurile video

Uncharted se afla acum in cinematografele din intreaga lume, iar la sfarsitul acestei saptamani va ajunge in cele din urma pe plan intern. Adaptarea cinematografica a francizei de succes a jocurilor video de la Sony se pare ca va depasi recenziile mediocre pentru a deveni un succes de box office, fara indoiala sustinut de popularitatea starului Tom Holland.

Nu este o adaptare a unui anumit joc din franciza, ci mai degraba se inspira din toate jocurile, aducand in special Uncharted 3‘s, care a avut loc in desert, a fost transpusa in realitate. Dar dincolo de marile momente care atrag atentia sunt multe Easter Eggs mai mici pe care doar fanii consacrati le vor observa.

Regizorul Ruben Fleischer a dezvaluit intr-un interviu recent cu Screen Rant ca a insistat ca filmul sa citeze dialoguri incidentale din jocuri, unul dintre ele fiind considerat favoritul sau.

„Am incercat sa folosim o multime de limbaj al lui Nate din jocurile video sau replici. „Oh, rahat” este ceva pentru care este cunoscut ca spune, iar asta este de fapt prima replica din film, precum si, cred, ultima replica din film. Dar avem si un moment in care sunt prinsi intr-o fantana, iar Nate spune: „Mai, mai, mai”, care este un omagiu adus jocurilor video, care este oul meu preferat de Paste din film.”

Sony are mari sperante ca Uncharted – lansarea inaugurala a noului studio de productie PlayStation Productions – va da startul unei serii de mai multe filme. Printre alte proiecte in lucru se numara HBO’s The Last of Us, un serial Netflix bazat pe jocul de lupta cu masini Twisted Metal cu Anthony Mackie, si un film despre epopeea samurailor Ghost of Tsushima.

in timp ce se poate spune ca criticii nu sunt impresionati (filmul se afla in prezent la 42% pe Rotten Tomatoes), un box office sanatos poate insemna mai mult. Uncharted vor fi pe drum mai curand decat mai tarziu. Chiar si asa, avand in vedere ca Holland se pare ca planuieste o pauza de la actorie dupa mai multi ani foarte ocupati (si ca are indoieli cu privire la adecvarea sa pentru acest rol), s-ar putea sa mai asteptam o vreme pana sa-l vedem pe Nathan Drake din nou in actiune.

Similar Posts