Regizorul filmului "Uncharted" are deja in minte idei de continuari

Regizorul filmului „Uncharted” are deja in minte idei de continuari

Fara sa ne scufundam prea mult in spoilere sau detalii, exista doua scene de credit pe care trebuie sa le urmarim dupa ce povestea principala a lui Uncharted se apropie de final, care ofera un indiciu destul de mare despre directia in care s-ar putea indrepta o potentiala continuare.

Desigur, cea mai recenta adaptare a unui joc video care a fost intampinata cu tibietate de critici trebuie sa faca suficienti bani la box office pentru ca aventurile ulterioare sa devina realitate, dar exista sanse decente ca al doilea blockbuster sustinut de Tom Holland de catre Sony in cateva luni sa fie capabil sa obtina profit.

Studioul nu are la dispozitie un numar foarte mare de proprietati profitabile, cu Marvel si Jumanji reprezentand unsprezece dintre cele cincisprezece filme cu cele mai mari incasari din toate timpurile ale studioului, asa ca cei din conducere isi vor incrucisa degetele ca Uncharted gaseste un public dispus sa investeasca in incercarile si tribulatiile continue ale lui Nathan Drake, interpretat de Holland.

intr-un interviu acordat ScreenRant, regizorul Ruben Fleischer a dezvaluit ca, desi nu se lasa dus de val, are o multime de idei pentru continuari, in cazul in care se va ivi ocazia.

„Depinde de succesul filmului. Nu, da, bineinteles. Am ganduri in acest sens. Cand stai intr-o camera de montaj timp de un an de zile si lucrezi la un film, este greu sa nu visezi la alte aventuri in care sa-i duci pe acesti baieti. Asa ca da, daca vom fi suficient de norocosi sa facem o continuare, am o multime de idei de lucruri pe care eu personal as vrea sa le incerc.”

Vom avea o indicatie mult mai buna cu privire la faptul daca Uncharted are un adevarat potential de franciza pana luni, cand vor aparea cifrele din weekendul de deschidere, dar Fleischer va ramane optimist pana atunci.

Similar Posts