Regizorul filmului "The Batman" vrea ca spectatorii sa simta fiecare lovitura

Regizorul filmului „The Batman” vrea ca spectatorii sa simta fiecare lovitura

Daca nu cumva ati evitat in mod activ marketingul pentru a intra in The Batman cat mai in intuneric posibil, atunci veti fi pe deplin constienti de faptul ca Matt Reeves pare sa fi realizat un reboot cu picioarele pe pamant, curajos si dur pentru icoana benzilor desenate.

Bineinteles, am mai fost deja pe acest drum cu filmul lui Christopher Nolan Dark Knight dar tot ceea ce am vazut si auzit pana acum sugereaza ca debutul lui Robert Pattinson sub pelerina si gluga este mai mult decat capabil sa stea pe propriile picioare ca o poveste despre Batman pe marele ecran, asa cum nu am mai trait pana acum.

Secventele de actiune par la fel de tangibile ca si coregrafia experta si filmarile fenomenale, iar Reeves a recunoscut, in timpul unui eveniment de presa (via CBR), ca a subliniat distributiei si echipei ca a vrut ca piesele de decor sa arate si sa se simta cat mai visceral posibil, cineastul dorind ca publicul sa simta fiecare lovitura pe care o primeste eroul principal.

„[Batman] trebuia sa fie capabil sa lupte. Dar am vrut sa simti atat loviturile pe care le primea, cat si cele pe care le cam impartea. intreaga idee a costumului de aripa – vezi o multime de povesti cu Batman in care acesta face ceva cu adevarat regal. in aceasta, m-am uitat la o filmare in care era un tip pe motocicleta care facea un viraj foarte rapid, iar el a iesit din costum si aluneca pe jos. iti spui: „Uau, e incredibil”. si apoi mana lui se prinde si incepe sa se rostogoleasca.

Face o cadere violenta si nebuna, apoi aterizeaza in maini si genunchi si ramane acolo, spunand: „Doamne, nu-mi vine sa cred ca sunt in viata”. I-am spus [coordonatorului cascadoriilor] Rob Alonzo: ‘Asta. Asta. Toata aceasta idee de a vedea mereu, chiar si in actiune, vulnerabilitatea lor, ii vezi cum trec – le simti durerea. imi place cand Rob se ridica si spune: ‘Ugh, dar oricum’.”

Suna greu de crezut sa crezi ca Batman va ajunge in cinematografe saptamana viitoare, avand in vedere cat de mult timp au asteptat fanii sa-l vada, dar adevarata intrebare arzatoare este daca este sau nu posibil sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Noi inclinam sa credem ca va reusi, iar toate semnele arata ca Reeves si Pattinson vor da o noua turnura unui personaj care a fost o prezenta obisnuita pe taramul superproductiilor live-action timp de peste 30 de ani.

Similar Posts