Regizorul filmului "Texas Chainsaw Massacre" nu a fost nevoit sa taie violenta si nici nu a taiat din filmul Gore

Regizorul filmului „Texas Chainsaw Massacre” nu a fost nevoit sa taie violenta si nici nu a taiat din filmul Gore

Nu este neobisnuit ca filmele sa aiba versiuni necuprinse sau extinse lansate ulterior, daca anumite scene sunt considerate prea extreme pentru cinematografe, dar se pare ca urmatorul Texas Chainsaw Massacre sequel va avea toate momentele intense pastrate atunci cand va avea premiera pe Netflix vinerea aceasta.

Urmarea directa a clasicului original din 1974 este regizata de David Blue Garcia in debutul sau pe Netflix, iar acesta a dezvaluit pentru ComicBook intr-un interviu ca nu a fost nevoit sa atenueze niciunul dintre cele mai sangeroase momente. De fapt, producatorul Fede Alvarez a insistat ca scenele sa fie mai terifiante.

„Dimpotriva. Eram in mod constant „tonifiat”. Cand lucrezi cu Fede Alvarez ca producator, el a facut cateva filme foarte, foarte socante si sangeroase, si este un maestru in acest sens. imi amintesc ca in prima mea zi de filmare, a trebuit sa filmez una dintre crimele unui personaj secundar, iar Fede m-a sunat a doua zi.

Vazuse filmarile si mi-a spus: „Hei, omule, ai facut o treaba grozava cu crima aia, dar vreau sa o mai faci o data”. Vreau doar sa mergi putin mai departe, cu ceva mai mult sange, iar apoi, cand crezi ca ai suficient sange, pune mai mult”. Asta a fost directia mea pentru restul filmului. incercam in mod constant sa ne intrecem unul pe celalalt si sa obtinem cele mai nebunesti crime, cele mai creative crime, si sa tragem cu adevarat mult sange dintr-un squib sau orice altceva.

El a vorbit in continuare despre procesul de montaj, precum si despre abordarea sa creativa, comparand-o cu nimeni altcineva decat comedia de animatie Family Guy.

„A fost foarte amuzant sa creez asta si, de asemenea, sa lucrez in camera de montaj si sa imbunatatesc cu adevarat acele crime si sa fortez publicul sa se uite din nou, intelegi ce vreau sa spun? Chiar cand crezi ca vei taia de la violenta la reactie, nu, taiem inapoi si iti vom arata, iar tu trebuie sa continui sa te uiti.

asta a fost scopul nostru. E ca atunci cand te uiti la filmele alea vechi Family Guy in care crezi ca gluma s-a terminat, dar camera de filmat nu se opreste, iar Peter Griffin inca se tine de genunchi, intelegi ce vreau sa spun? Am vrut doar sa mergem atat de departe incat sa devina inconfortabil. Asa ca asta am facut.”

Raufacatorul iconic, Leatherface este pregatit sa terorizeze un grup nou de oameni, personajul lui Sally Hardesty, singura supravietuitoare din primul film, revenind pentru o razbunare binemeritata.

Similar Posts