Regizorul "Blonde" confirma clasificarea NC-17 pentru filmul biografic Marilyn Monroe de la Netflix

Regizorul „Blonde” confirma clasificarea NC-17 pentru filmul biografic Marilyn Monroe de la Netflix

Viitorul film Netflix, Blonde, este in sfarsit confirmat ca va avea o clasificare NC-17, dupa speculatii privind clasificarea filmului, care este o versiune fictionala a vietii icoanei Marilyn Monroe. Scenaristul si regizorul, Andrew Dominik, a lamurit lucrurile intr-un interviu exclusiv cu ScreenDaily.

Regizorul australian a intentionat dintotdeauna sa mentina aceasta clasificare, fiind acuzat ca a intrat in conflict cu serviciul de streaming cu privire la montajul final. Dominik a descris filmul ca fiind „exigent” si nu a putut fi deranjat de eventualele reactii la ratingul filmului.

Este un film NC-17 despre Marilyn Monroe, este cam ceea ce iti doresti, nu? Vreau sa merg sa vad versiunea NC-17 a povestii lui Marilyn Monroe.

Se spune ca filmul, in care Ana de Armas o interpreteaza pe bomba blonda Monroe, contine scene declansatoare si s-ar putea sa nu fie pentru cei slabi de inima. Dominik a afirmat chiar ca Netflix a vrut sa o aduca pe Jennifer Lame, celebra editor de film, pentru a „limita excesele filmului”.

Dominik, in interviu, a continuat sa laude Netflix pentru ca a sustinut si apreciat filmul, indiferent de problemele si rezervele platformei fata de continut. De asemenea, el s-a aratat increzator in interpretarea lui Monroe de catre de Armas. Desi a recunoscut ca a fost nevoie de ceva munca pentru a o face sa „sune ca o americanca”, a adaugat el, „singurul lucru de care nimeni nu se va plange este interpretarea [lui de Armas]”.

Nu exista o data oficiala pentru lansarea filmului Blonde inca, dar avand in vedere laudele lui Dominik la adresa filmului si interpretarea actritei spaniole, acesta este cu siguranta unul dintre filmele asteptate ale anului. Adrien Brody, Bobby Cannavale si Julianne Nicholson completeaza distributia principala.

Similar Posts