Regina Hall

Regina Hall, Amy Schumer si Wanda Sykes vor fi gazdele premiilor Oscar din acest an

remixat de Keane Eacobellis

Dupa saptamani intregi de speculatii, The Hollywood Reporter a confirmat faptul ca premiile Oscar si-au gasit in sfarsit gazda. Sau, mai degraba, gazdele. Actorii Regina Hall, Amy Schumer si Wanda Sykes rateaza definitivarea detaliilor pentru a deveni cea de-a 94-a editie anuala a Premiilor Academiei.

Decizia va pune capat unor saptamani de potentiali prezentatori si scenarii de gazduire pentru producatorul ceremoniei, Will Packer, care a petrecut ore intregi in sedinte incercand sa gaseasca combinatia potrivita de talente pentru a gazdui revenirea ceremoniei in casa lor de lunga durata, la Dolby Theater din Hollywood. A fost luata in considerare o lista lunga de potentiale talente, inclusiv Mad Men Jon Hamm, care a intrerupt negocierile in acest weekend, conform Variety’s reportage.

Aceasta va marca prima data cand festivitatile vor avea o gazda in trei ani consecutivi. Ultima data cand premiile Oscar au fost gazduite de mai multi prezentatori a fost in 2011, cand actorii James Franco si Anne Hathaway si-au impartit sarcinile. Reprezentantii viitoarelor gazde respective nu au comentat deocamdata stirea. Cu toate acestea, comedianta Schumer a realizat un lung slideshow pe Instagram in care a prezentat numeroasele sale momente importante din cariera, cu titlul „Big fun news comin”.

Producerea ceremoniei este una dintre cele mai oneroase sarcini din showbiz, producatorii avand mereu sarcina de a „revitaliza” ceremonia si emisiunea care o insoteste, in incercarea de a recastiga o audienta care a scazut constant de-a lungul anilor. Dupa doi ani fara gazde, producatorul Will Packer pariaza ca noul trio de emcee, cu atractivitatea lor larga si sensibilitatea lor comica, va readuce publicul in fata televizoarelor in acest an.

Schumer este cunoscuta mai ales pentru programul ei de schite de la Comedy Central Inside Amy Schumer si pentru rolul principal din filmul Trainwreck. Schumer a tinut lucrurile aproape de casa in timpul pandemiei, concentrandu-se pe o emisiune culinara comica de 8 episoade, Amy Schumer invata sa gateasca, pe care l-a prezentat impreuna cu sotul ei, Chris Fischer. Ea urmeaza sa revina pe marele ecran in adaptarea cinematografica a thrillerului psihologic al dramaturgului Stephen Karams The Humans.

Publicul o va recunoaste pe Hall pentru rolul ei recurent de Brenda Meeks in serialul Scary Movie franciza de comedie horror si in 2018 The Hate U Give, si in filmul aclamat de critici Support the Girls. Hall aduce la ceremonie si o credibilitate indie, dupa ce a jucat nu intr-unul, ci in doua filme care au avut recent premiera la Festivalul de Film de la Sundance, Master si Honk for Jesus, Save Your Soul.

La fel ca Schumer, Wanda Sykes aduce o lunga cariera de stand-up pentru a-si pune in valoare abilitatile de gazda. in 2004, Entertainment Weekly a clasificat-o pe Sykes ca fiind unul dintre cei mai amuzanti 25 de oameni din America. Sykes a aparut in mai multe roluri secundare in filme precum Bad Moms, Rio, si Down to Earth. Sykes este creatorul, vedeta si producatorul serialului Netflix The Upshaws. A fost nominalizata la 14 premii Emmy si a castigat premiul pentru Cea mai buna scenaristica pentru o emisiune speciala de varietati, muzica sau comedie in 1999.

Similar Posts