Rege-Jean Page pentru Bond

Rege-Jean Page pentru Bond, James Bond? O vedeta din Bridgerton are indoieli

Viitorul filmelor cu James Bond se indreapta spre acea pozitie mereu interesanta in care este doar o chestiune de timp pana cand un nou actor va fi numit in acest rol foarte iconic. sansele continua sa fluctueze, in timp ce cea mai longeviva franciza din cinematografie mai intoarce o pagina din povestea sa. Unul dintre cei mai populari candidati in cursa recenta pentru succesiunea lui 007 trebuie sa fie Bridgerton Rege-Jean Page, cu o multime de fani si pariori care spera ca presupusa sa incoronare sa devina realitate. Cu toate acestea, una dintre fostele sale colege de scena are indoieli cand vine vorba chiar de acest concept.

Actorul Adjoa Andoh, cunoscut sub numele de Lady Danbury, tutorele lui Simon Basset din Page, si-a oferit parerea despre posibila sa distributie pentru Daily Star. Desi ii respecta si ii admira talentele actoricesti si cariera, ea este cea care a pus la indoiala sansele tutorelui ei de pe ecran de a fi urmatorul comandant Bond. Pozitia doamnei Andoh a fost exprimata dupa cum urmeaza:

il iubesc pe Rege si, la nivel profesional, imi lipseste sa joc cu el, dar suntem inca in contact si vom fi unul in viata celuilalt. Va face lucruri geniale si il voi incuraja, dar nu stiu daca va fi capabil sa faca Bond.

Fara a oferi alte informatii in aceasta privinta, opinia lui Adjoa Andoh este una care nu pare sa fie reflectata de masele de pariori. Aflat la o cota de 3/1, conform celor mai recente cote James Bond furnizate, Rege-Jean Page este inca destul de popular printre cei care cred ca aleg castigatorul. Este un conflict interesant de opinii, dar este ceva cu care Page insusi ar putea fi de acord.

Facand mereu pe timidul atunci cand vine vorba de zvonurile din jurul candidaturii sale la 007, actorul pare sa abordeze mereu subiectul cu o distanta respectuoasa. De asemenea, domnul Page s-a tinut suficient de ocupat incat s-ar putea sa nu poata nici macar sa accepte rolul, daca acesta i-ar fi oferit. Datorita rolurilor in proiecte precum thrillerul de spionaj/potentialul starter al francizei Netflix The Gray Man, precum si rebootul Paramount al seriei adiacente Bond The Saint, carnetul de dans al actorului se simte plin.

Este posibil ca, din punctul de vedere al lui Adjoa Andoh, fostul sau Bridgerton co-star nu este atat de interesata de rigorile si presiunile pe care le presupune rolul. Daca ne uitam la perioada petrecuta de Daniel Craig in rolul lui James Bond, exista numeroase dovezi ale incercarilor, restrictiilor si controlului intens care vin odata cu acest rol. Asadar, cine ar putea cunoaste potentialul lui Rege-Jean Page ca noua imagine a lui Bond decat un actor care a fost martor la ascensiunea meteorica a acestuia in faima si atentie?

in timp ce nu exista nicio noua aventura James Bond pe taramul filmelor viitoare, exista’ inca o multime de aventuri cinematografice din care sa alegi. De asemenea, cea de-a 60-a aniversare a mostenirii Bond este deja pregatita sa le ofere fanilor alte modalitati de a-si sarbatori super spionul preferat. Urmatoarea ta misiune te asteapta, caci lumea va ramane ocupata in timp ce isi antreneaza ochiul vigilent asupra celui care va intra in smoching in continuare.

Similar Posts