Rebootul Quantum Leap o alege pe Helen Shaver pentru a regiza episodul pilot

Rebootul Quantum Leap o alege pe Helen Shaver pentru a regiza episodul pilot

Deadline raporteaza ca rebootul NBC al serialului SF de succes Quantum Leap a apelat la regizorul si actrita canadiana Helen Shaver pentru a regiza episodul pilot. Dupa ce a regizat recent episoade din serialul lui Shaver Netflix Maid si a serialului HBO Max Station Eleven, Shaver se va ocupa acum de comedia clasica despre calatoriile in timp, care l-a urmarit initial pe Dr. Samuel „Sam” Beckett (Scott Bakula), un fizician care face salturi in timp si intra in corpurile altor oameni, facand de obicei schimbari in istorie. Serialul de reluare va avea loc la treizeci de ani dupa ce dr. Beckett a disparut dupa ce a intrat in acceleratorul sau Quantum Leap, si va urmari o noua echipa care doreste sa reporneasca experimentele sale si sa invete despre Beckett in acest proces.

Steven Lilien si Bryan Wynbrandt, care in prezent sunt showrunner la serialul NBC La Brea, au scris episodul pilot si vor fi, de asemenea, producatori executivi, alaturi de Shaver, originalul Quantum Leap Don Bellisario, si Deborah Pratt, care a dat voce inteligentei artificiale Ziggy in serialul original. in prezent, Bakula nu este oficial atasat sa se intoarca in rolul Dr. Sam Beckett, dar se pare ca a avut discutii despre o posibila aparitie.

Serialul original Quantum Leap a fost difuzat timp de cinci sezoane, din 1989 pana in 1993, pe NBC, cuprinzand nouazeci si sapte de episoade. Serialul a inceput cu audiente scazute, dar finalul sau a adunat treisprezece milioane de vizualizari pe gospodarie, iar Quantum Leap este considerat de multi un clasic cult major. Pe langa Bakula si Pratt, in serialul original a jucat regretatul Dean Stockwell in rolul amiralului Al Calavicci. Nu este clar ce personaje originale, daca vor aparea, vor aparea in noul reboot.

in plus fata de Menajera si Station Eleven, Shaver si-a lasat cu adevarat amprenta ca regizor de televiziune de urmarit. Actrita devenita regizor a condus episoadele serialului 13 Reasons Why, Vikings, Orphan Black, Westworld, Snowpiercer, si Lovecraft County, prezentandu-si gama. De asemenea, a regizat drama canadiana din 2020 Happy Place, despre un grup de femei de la o clinica de sanatate mintala internata. in calitate de actrita, Shaver a aparut in The Amityville Horror, Tremors 2: Aftershocks, si in serialul derivat Poltergeist: The Legacy (Poltergeist: Mostenirea).

Episodul pilot urmeaza sa fie produs de Universal Television.

Un nou episod din ‘Young Justice: Phantoms’ Trailer prezinta revenirea serialului in primavara

Vom afla oare ce inseamna „Phantoms”?

Similar Posts