Rebootul Blade il distribuie pe Aaron Pierre

Rebootul Blade il distribuie pe Aaron Pierre, starul din Krypton, intr-un rol misterios

Noul film se afla in dezvoltare din 2019.

Tocmai a fost anuntat ca Krypton si The Underground Railroad Aaron Pierre s-a alaturat distributiei viitorului film al studiourilor Marvel Studios Blade in cadrul unui rol nedezvaluit. A fost deja anuntat ca Mahershala Ali, de doua ori laureat al premiului Oscar, va interpreta personajul principal. Frecvent colaborator al lui Spike Lee, Delroy Lindo va aparea, de asemenea, in film, intr-un rol necunoscut in prezent. Bassam Tariq va regiza dupa un scenariu de Stacy Osei-Kuffour. Tariq a regizat indragitul festival din 2020 Mogul Mowgli in timp ce Osei-Kuffour a lucrat ca editor de povesti la HBO’s Watchmen si la Prime Video Vanatori.

Marvel a refuzat sa comenteze noua evolutie a distributiei. Presedintele Marvel Studios, Kevin Feige, este producatorul filmului. Noul Blade adaptare se afla in dezvoltare din 2019, cand a fost anuntata oficial la San Diego Comic-Con. Aceasta va fi prima Blade film de la filmul din 2004 Blade: Trinity si care nu il va avea pe Wesley Snipes in rolul personajului titular.

Pe langa rolurile sale principale din cele doua seriale TV mentionate anterior, Pierre a aparut in filmul lui M. Night Shyamalan Old in rolul rapperului Mid-Sized Sedan. Pierre tocmai a fost selectat de Disney pentru a-i da voce lui Mufasa in viitorul prequel al filmului lui Barry Jenkins, prequel al lui The Lion King, si va aparea, de asemenea, in urmatoarele filme Fratele, Foe, si Rebel Ridge.

Ali, care a castigat Oscarul pentru cea mai buna interpretare a unui actor intr-un rol secundar pentru prestatiile sale din Moonlight si Green Book, tocmai a jucat in Apple TV+’s Swan Song, si va putea fi vazut in miniseria Complotul precum si in filmul Leave the World Behind. Lindo, care este poate cel mai bine cunoscut pentru Get Shorty si Da 5 Bloods, isi va face urmatoarele aparitii in urmatoarele emisiuni Anansi Boys si Harlem’s Kitchen.

Personajul Blade a luat nastere ca personaj secundar in cartea de benzi desenate Tomb of Dracula, si a devenit rapid un fenomen de cult. Personajul si-a catapultat popularitatea atunci cand a aparut primul Blade film a fost lansat in 1996, care a incasat 131,2 milioane de dolari la un buget de 45 de milioane de dolari. Cele doua continuari ale filmului original au avut, de asemenea, succes la box office. Noul Blade film se afla inca in faza de dezvoltare, iar tot ceea ce se stie in prezent despre intriga filmului este ca acesta va avea loc in cadrul Universului Cinematografic Marvel.

Noul trailer „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” este plin de pericole interdimensionale si voci misterioase

Toata magia din lume s-ar putea sa nu fie suficienta de data aceasta.

Similar Posts