Regizorul filmului "Texas Chainsaw Massacre" nu a fost nevoit sa taie violenta si nici nu a taiat din filmul Gore

Realizatorii filmului „Texas Chainsaw Massacre” compara lansarea Netflix cu epoca VHS

Industria cinematografica inca se lupta sa depaseasca efectele de lunga durata ale pandemiei, dar genul horror s-a dovedit capabil sa aduca fundurile in scaune indiferent de circumstante.

Halloween ucide, Un loc linistit, partea a II-a, The Conjuring: Diavolul m-a obligat sa fac asta, Candyman, si The Forever Purge au avut toate performante admirabile dupa standardele vremii, asa ca este logic ca Texas Chainsaw Massacre ar fi avut o sansa decenta de a obtine un profit bun.

in schimb, Netflix s-a napustit pentru a prelua drepturile de distributie a continuarii lui David Blue Garcia la originalul din 1974, care ajunge maine pe platforma. in loc sa ruleze pe marele ecran, intoarcerea lui Leatherface va fi disponibila instantaneu pentru peste 200 de milioane de abonati, la o simpla apasare de buton, deschizand filmul catre un public potential masiv.

in timpul unui eveniment de presa recent gazduit de Netflix, We Got This Covered l-a intrebat pe producatorul Fede ГЃlvarez ce parere are despre Texas Chainsaw Massacre fiind deschis unui numar atat de mare de spectatori inca de la inceput, iar acesta a comparat acest lucru cu epoca de aur a deschiderii unui VHS pentru a viziona un film sangeros, plin de sange, pe care nu ar fi trebuit sa il vezi deloc.

„Este grozav. Adica, cred ca sunt filme ca acesta pe care majoritatea dintre noi le-am descoperit pe VHS, nu? Altfel, daca nu cumva erai adolescent in momentul in care a aparut filmul, sau la un moment dat, dar cei mai multi dintre noi l-au descoperit pe VHS. Deci, este ceva romantic in faptul ca toti acesti oameni l-au vazut imediat la televizor.

si, intr-un fel, cred ca nu ar trebui sa spunem asta, dar cred ca o parte din aspectul frumos al VHS a fost ca puteai sa te uiti la filme pe care nu trebuia sa le vezi. si te vei uita, iar ei vor regreta! si cred ca si asta are ceva din acea magie.

Sunt sigur ca trebuie sa existe niste copii mici care probabil nu au varsta sa se uite, si cu siguranta vor gasi modalitati de a-si ocoli parintii pentru a se uita, si cu siguranta vor fi speriati de moarte! Cu siguranta are aceste elemente, ca pe vremea VHS-ului.”

De cealalta parte a monedei, Garcia si-ar fi dorit ca cel mai recent film al sau sa fie jucat la case pline pe cel mai mare ecran posibil, dar inca spera ca fanii vor avea ocazia sa experimenteze aspectul comun al vizionarii unui film precum Texas Chainsaw Massacre pe Netflix.

„Vreau sa spun ca si acesta este un fel de film pe care mi-ar placea ca oamenii sa il experimenteze intr-un teatru mare si aglomerat. si este foarte distractiv. L-am testat de cateva ori. si stii, exista o energie foarte buna in sala atunci cand filmul se opreste. Dar stiti, oamenii vor face acelasi lucru cu Netflix. Se vor inghesui in sufragerie sau in dormitoare si vor viziona si vor trai aceasta experienta cu prietenii lor. Asa ca, vreau sa spun, ai parte de ce e mai bun din ambele lumi.”

Indiferent daca il urmariti singur sau in grup, veti putea sa il vizionati in streaming Texas Chainsaw Massacre incepand de maine pe Netflix, cea de-a noua parte a francizei iconice fiind pregatita sa fie unul dintre cele mai importante subiecte de discutie din weekend.

Similar Posts