Reactiile fanilor la Uncharted sunt in general mai pozitive

Reactiile fanilor la Uncharted sunt in general mai pozitive

remixat de Keane Eacobellis

in timp ce se pare ca criticii au dificultati in a gasi lucruri bune de spus despre Uncharted, primele reactii ale fanilor il numesc o experienta amuzanta si vizionabila, desi nimic care sa reinventeze sau sa submineze in vreun fel abordarea formulaica a Hollywood-ului in ceea ce priveste realizarea de filme de actiune.

Cu Tom Holland in rolul infamului Nathan Drake, Uncharted este o poveste prequel care detaliaza cautarea aurului Magellan de catre vanatorul de comori. il insoteste in aceasta expeditie Victor Sullivan, interpretat de Mark Wahlberg, care este capul de afis al acestei adaptari ambitioase alaturi de Spider-Man starul Spiderman.

inca de cand a aparut primul trailer anul trecut, majoritatea fanilor si-au dat seama ca va fi departe de ceea ce isi imaginau un Uncharted filmul Uncharted ar fi aratat in mintea lor. Filmul a dovedit acum ca toate acele scepticisme au dreptate, daca nu cumva altceva, asa ca, daca va ganditi sa vedeti adaptarea jocului video pe marile ecrane atunci cand va avea premiera saptamana aceasta, asigurati-va doar ca mergeti cu asteptari rezonabile.

si prin rezonabile, ne referim la filmul tau de actiune tipic de improvizat de la Hollywood, dupa cum au reafirmat fanii care au vizionat deja filmul. Iata mai jos cateva dintre reactiile pe care acestia le-au impartasit pe retelele de socializare:

Am vazut doua filme saptamana aceasta.

Uncharted: 6.5/10

Am jucat jocurile si am stiut ca nu va fi ca ele. Aveam asteptari foarte mici. Am fost placut surprins.

Jackass Forever: 7,5/10

Iubea Jackass in copilarie. Cea mai buna combinatie de dezgust si nostalgie.
Absenta lui Bam a afectat filmul.

Revizuirea filmului Uncharted intr-o singura propozitie:

Este un film de actiune destul de decent, dar nu este un film Uncharted bun.

Practic, filmul mi-a dat dreptate: daca Uncharted ar fi fost un film, nu ar fi fost considerat special.

Uncharted este considerat bun doar pentru ca calitatea povestilor din jocurile video nu este foarte ridicata.

Au existat, desigur, si o multime de reactii pozitive, asa ca unii ar putea ajunge sa se bucure cu adevarat de film, in ciuda receptiei slabe din partea criticilor.

uncharted a fost un film atat de bun! mi-a placut mult intriga si filmul a fost deffo a 10/10

in concluzie, se pare ca Uncharted este o adaptare acceptabila in ceea ce priveste standardele industriei, dar daca te astepti la o capodopera de povestire si caracterizare, s-ar putea sa te pregatesti pentru dezamagire.

Similar Posts