Razboiul Stelelor in sfarsit canonizeaza nunta lui Han si a Leiei

Razboiul Stelelor in sfarsit canonizeaza nunta lui Han si a Leiei

Star Wars tocmai a dezvaluit un nou roman scris de Beth Revis, care se petrece dupa evenimentele din Episodul VI – intoarcerea lui Jedi si descrie nunta lui Han si a Liei.

Dupa cum cei mai multi dintre voi stiti deja, trilogia de continuare si evenimentele sale sunt plasate la 30 de ani dupa caderea Imperiului. si, desi mai multe povesti plasate in diferite medii au aruncat lumina asupra lucrurilor care s-au intamplat cu Luke, Leia si Han in acea perioada de timp, Star Wars fanii sunt inca un pic in ceata cand vine vorba de anumite evolutii ale complotului.

De exemplu, nu am avut niciodata ocazia sa vedem nunta lui Han si a Liei. Din fericire, site-ul oficial al Star Wars a dezvaluit o noua carte, intitulata Razboiul Stelelor: Printesa si ticalosul care va fi lansat in vara si care va spune povestea gemenei Skywalker si a sotului ei cu aspect neingrijit, un soldat tocilar.

Desi romanul nu se va concentra exclusiv pe evenimentele legate de nunta lor, Revis a confirmat intr-adevar ca va exista o scena in care Han o va cere pe Leia in casatorie pe luna forestiera Endor. in propriile ei cuvinte:

„Nu vreau sa stric nimic, deoarece nunta este probabil scena mea preferata din intreaga carte, dar voi spune ca atunci cand sunt implicati Ewoks, nimic nu merge conform planului!”.

Autoarea a discutat in continuare despre ceea ce face aceasta nunta speciala si de ce a fost incantata sa lucreze la ea, mentionand: „Am fost foarte incantata sa lucrez la aceasta nunta:

„Ceea ce face ca scena nuntii sa fie preferata mea este ceremonia inelului”, a spus ea. „Inelele devin un simbol important pe parcursul cartii – sunt vaga intentionat pentru a nu strica nimic, dar cred ca este adevarat pentru toate societatile, fie ca sunt pe Pamant sau intr-o galaxie foarte, foarte indepartata, ca ceremoniile devin o componenta necesara a culturii. Acordam valoare unor momente specifice si acordam importanta simbolurilor din acele momente, inclusiv verighetelor de nunta. O nunta este ca o stea stralucitoare in viata unei persoane – un punct fix de lumina. Iar acest lucru este valabil si pentru Han si Leia.”

Avand in vedere ce se intampla cu aceasta uniune fericita peste treizeci de ani, ne bucuram ca romantismul incrucisat al lui Han si Leia primeste in sfarsit o recunoastere in filmul Disney Star Wars Disney Disney.

Similar Posts