Ray Stevenson se alatura seriei Star Wars Disney+

Ray Stevenson se alatura seriei Star Wars Disney+

in cea mai recenta aditie la o distributie in continua crestere, The Hollywood Reporter a dezvaluit ca Ray Stevenson (Punisher: War Zone, Black Sails) a semnat pentru Disney Ahsoka de la Disney, intr-un rol nedezvaluit. El se alatura vedetei serialului Rosario Dawson, care a jucat personajul principal Ahsoka Tano in ambele filme The Mandalorian si, mai recent, in The Book of Boba Fett, in seria spin-off scrisa si produsa de Dave Filoni.

Aceasta nu este prima vizita a lui Stevenson intr-o galaxie foarte, foarte indepartata. Anterior, actorul a dat voce rolului razboinicului mandalorian Gar Saxon atat in Star Wars: Razboiul clonelor si Star Wars: Rebels. in timp ce includerea lui Sabine Wren in noua serie indica faptul ca mandalorienii vor fi implicati intr-o anumita masura in poveste, nu este de asteptat ca Stevenson sa calce pe urmele lui Katee Sackhoff si sa isi ajute personajul sa faca saltul de la animatie la actiune live. in schimb, potrivit The Hollywood Reporter, sursele spun ca Stevenson va juca rolul unui amiral raufacator.

Prima aparitie in actiune a lui Ahsoka Tano, in The Mandalorian episodul „Chapter 13: The Jedi”, a vazut-o cerand informatii cu privire la locatia Marelui Amiral Thrawn, ceea ce a dus la speculatii potrivit carora cautarea lui va fi punctul central al serialului sau independent. Desi Stevenson este joaca rolul unui amiral, raportul de casting specifica faptul ca nu va prelua rolul celebrului maestru strateg al Imperiului.

Pe langa Dawson si Stevenson, Ahsokail include pe Hayden Christensen, care isi reia rolul lui Anakin Skywalker, rol pe care se asteapta sa il joace si in viitorul film Obi-Wan Kenobi care si-a stabilit recent data de premiera pentru 25 mai. Deoarece, in acest moment al cronologiei povestii, Darth Vader este mort de mai multi ani, este probabil ca publicul sa-l vada pe Christensen jucand rolul lui Anakin Skywalker in flashback. Personajul a fost candva maestrul Jedi al lui Ahsoka Tano inainte ca aceasta din urma sa se indeparteze de Ordin. Nu se stie cum va juca acest lucru in intriga serialului, dar potentialul dramatic este prea bun pentru a fi ignorat.

De asemenea, alaturi de noi se afla Natasha Liu Bordizzo in rolul lui Sabine Wren si Ivanna Sakhno intr-un rol necunoscut. La inceputul acestui an, serialul a adaugat-o in distributie pe Mary Elizabeth Winstead, tot intr-un rol inca necunoscut pana acum.

in prezent nu exista o data de lansare pentru Ahsoka. Se asteapta ca productia sa inceapa in Los Angeles in aprilie.

„Ahsoka”: Serialul TV Disney+ o are in distributie pe Mary Elizabeth Winstead

Mary Elizabeth Winstead este cea mai recenta actrita care s-a alaturat spin-off-ului ‘Mandalorian’.

Similar Posts