Publicitatea Super Bowl Sopranos are distributia reunita pentru Chevy

Publicitatea Super Bowl Sopranos are distributia reunita pentru Chevy

The Sopranos a reusit sa fie un serial care inca mai are relevanta pentru fani dupa mai multe reviziuni si un film prequel, Multi sfinti din Newark, lansat anul trecut. Acum, cei doi membri ai distributiei s-au reunit pentru o noua reclama pentru a celebra noul Chevy Silverado EV. Reclama, difuzata duminica in timpul Super Bowl, o prezinta pe Meadow conducand pe melodia „Woke Up This Morning” a celor de la Alabama 3, la fel ca tatal ei.

Serialul original l-a urmarit pe Tony Soprano, interpretat de James Gandolfini, si incercarile si necazurile care apar atunci cand se ajunge la un echilibru intre familie si crima organizata. Genericul de inceput al serialului a prezentat acelasi cantec din reclama, dar de data aceasta, in loc ca Tony sa conduca prin New Jersey, o vedem pe Meadow Soprano, interpretata de Jamie-Lynn Sigler, la o plimbare – schimband trabucul sau emblematic cu o acadea. Ea se plimba cu noul Chevy Silverado si le arata „noii generatii” cum sa conduca cu stil, in timp ce se indreapta spre fratele ei A.J. Soprano (Robert Iler). Cei doi se intalnesc la un restaurant – o reamintire a modului in care s-a incheiat serialul – si este cu adevarat un moment special pentru fanii serialului.

The Sopranos inseamna foarte mult pentru fani, atat pentru cei vechi, cat si pentru cei noi. stiu ca l-am urmarit mult prea tanar, dar a fost o traditie pentru care eu si mama mea italianca am trait mereu in fiecare duminica seara. Sa vezi lucruri precum aceasta reclama in care distributia se reuneste din nou este foarte greu de gestionat din punct de vedere emotional de cand a murit Gandolfini.

Sigler pastrase tacerea cu privire la implicarea ei in reclama. Potrivit Variety, singurii doi care au fost la telefon au fost Sigler si Iler. „Nimeni nu stie”, spune Sigler intr-un interviu. „Auziti ca Sopranos muzica din Sopranos, am impresia ca va face ca toata lumea sa intoarca imediat capul spre ecran si sa incerce sa afle ce se intampla. Cred ca asta spera toata lumea.” si a avut dreptate. Este o reclama pentru Super Bowl care entuziasmeaza fanul din noi toti! Auzind acea muzica si vazand un Soprano la volan, ne aduce instantaneu amintiri din timpul vizionarii serialului – este un frumos clin de ochi catre serial si Sopranos iubitorilor.

Puteti citi mai multe despre spotul publicitar pentru Super Bowl aici si puteti vedea mai jos spotul integral pentru Super Bowl:

Serialul HBO, care a fost difuzat intre 1999 si 2007, a cunoscut o renastere a popularitatii in ultimii doi ani, pe masura ce fanii originali redescopera serialul de succes si o noua generatie de telespectatori se cufunda in drama. in secventa originala din titlu, Tony Soprano conducea un Chevy Suburban din 1999 din Manhattan pana in New Jersey. Chevy a actualizat deschizatorul recunoscut pe scara larga cu interpretari moderne. in special, acestea o includ pe fiica lui Tony, Meadow, care conduce Silverado EV 2024.

„New Generation” prezinta interpretari actualizate si optimiste din scena originala de condus, inclusiv Jamie-Lynn Sigler, care a jucat-o pe Meadow cu o acadea in loc ca Tony sa fumeze un trabuc, o reuniune fericita intre Meadow si Robert Iler, care l-a interpretat pe fratele ei A.J., si Meadow folosind tehnologia Four-Wheel Steer a Silverado EV, care ajuta la efectuarea manevrelor de parcare mult mai usor.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl din 2022

De la reclame regizate de Edgar Wright si Chloe Zhao, pana la eroii preferati de Marvel, Super Bowl LVI a avut o selectie frumoasa de reclame.

Similar Posts