Producatorul "Texas Chainsaw Massacre" spune ca filmele mai vechi ar putea fi canonice

Producatorul „Texas Chainsaw Massacre” spune ca filmele mai vechi ar putea fi canonice

Filmul lui Tobe Hooper din 1974 The Texas Chain Saw Massacre ramane un clasic al groazei cu adevarat tulburator. Exista ceva terifiant in legatura cu nihilismul infricosator si disperat al filmului si cu modul in care raufacatorii pervertesc familia nucleara traditionala. Sincer, inca ma simt putin inconfortabil cand ma gandesc la asta incredibil scena cu cina.

Toate acestea inseamna ca este pacat ca filmul recent lansat Texas Chainsaw Massacre nu este foarte buna. in recenzia sa pentru WGTC, Scott Campbell l-a descris ca fiind „un candidat timpuriu pentru a fi numit cel mai prost film mainstream din 2022” si ca este „cea mai proasta intrare in serie pana in prezent”. Ouch.

Acum, producatorul Fede Alvarez (care a regizat in 2013 foarte amuzantul Evil Dead) a sustinut ca s-ar putea incadra in continuitatea originala, in ciuda celor aproape cincizeci de ani care au trecut. intr-un interviu cu Bloody Disgusting, el a spus

„Vedeti o fotografie a tanarului Leatherface… o fotografie veche de la sfarsitul anilor ’70. Logica pentru mine este ca Leatherface, dupa crimele din filmul original, a fugit pur si simplu. [Noua sa figura materna] i-a fost mila de el… a vazut ca era retardat mintal si speriat si probabil ca a facut niste lucruri ingrozitoare”.

Ea l-a luat sub aripa ei. Probabil… Cred ca… …. multe dintre filmele care au avut loc dupa [filmul original] s-au intamplat in continuare. Probabil ca a scapat, stii. A intrat si a iesit din acel loc pentru mult timp. Cred ca probabil i-a dat destule sanse ca filme [care] s-au intamplat. si apoi a ajuns la un punct in care s-a linistit. A ramas acolo”.

Acest lucru se potriveste cu comentariile sale din decembrie pentru EW:

„Cand spun „continuare directa” nu as spune ca sare peste tot. Cand filmele fac asta, uneori se simte un pic de lipsa de respect fata de toate celelalte filme. Unii oameni adora Texas Chainsaw 2. imi plac multe lucruri la acel film – este atat de trasnit si de epoca sa. Dar restul este o mare incurcatura din punct de vedere canonic. Cred ca depinde de tine sa decizi cand si cum se intampla evenimentele din celelalte filme.”

Deci, in esenta, au parte de prajitura si o mananca. Daca vreti ca noul film sa fie canonic, poate fi, dar cine stie? Banuiesc ca majoritatea spectatorilor nu vor petrece nici macar o secunda reflectand la aceasta problema.

Cu aceasta noua intrare care se pare ca atinge noi niveluri de teribilism, este posibil ca franciza sa fie pusa pe gheata pentru o vreme. 2013’s Texas Chainsaw 3D, Leatherface, si Texas Chainsaw Massacre (2022) au ajuns la adancimi si nicio intrare nu s-a apropiat de ceea ce a facut Tobe Hooper in 1974.

Masacrul in lant din Texas este disponibil pentru streaming pe Netflix.

Similar Posts