Producatorul Doctor Strange 2 prezinta scene neasteptate pentru Scarlet Witch

Producatorul Doctor Strange 2 prezinta scene neasteptate pentru Scarlet Witch

Rolul lui Scarlet Witch in Doctor Strange in Multiversul nebuniei a fost subiectul unor dezbateri intense intre fani inca de cand a fost anuntat filmul, cu atat mai mult dupa ce WandaVision a aparut in urma cu un an si a lasat-o pe Wanda Maximoff intr-un loc foarte interesant. Mai exact, eroina lui Elizabeth Olsen a descoperit ca era destinata sa devina o super- fiinta care provoaca apocalipsa. Dar, desi am avut parte de unele prefigurari ale viitorului ei, tot nu vom putea prezice ce urmeaza pentru ea in Doctor Strange 2.

Cel putin, asta promite producatorul Richie Palmer. Vorbind in cel mai recent numar al revistei D23 Magazine (via The Direct), co-producatorul Palmer a prezentat colaborarea dintre Strange si Wanda, interpretat de Benedict Cumberbatch, subliniind ca „fanii sunt nerabdatori sa vada [acest lucru] de ani de zile”. Dar modul exact in care cei doi Razbunatori se vor intalni se va intampla intr-un mod „unic”, se pare.

„Ei sunt, fara indoiala, doua dintre cele mai puternice – daca nu chiar cele mai puternice – fiinte din MCU”, a tachinat Palmer. „Era doar o chestiune de timp pana cand ii vom aduce impreuna si o vom face intr-un mod destul de amuzant si unic.”

Tinde sa existe un anumit sablon in ceea ce priveste modul in care supereroii fac echipa, dar Palmer lasa sa se inteleaga ca dinamica Strange/Scarlet Witch va duce la unele evolutii neasteptate pe care fanii nu le vor vedea venind.

„Este o echipa Marvel clasica, dar ei fac unele lucruri impreuna la care nu te-ai astepta sa-i vezi facand.”

in ceea ce priveste locul in care se afla personajul Wanda in DS2, Palmer a continuat sa recunoasca faptul ca „a trecut prin multe” dupa intregul incident de la Westview, dar ca acum „stie cu adevarat cine este” si a ajuns la un punct de „autoactualizare”. Acest lucru face sa para ca Wanda este destul de stapana pe sine in acest moment, ceea ce este interesant, deoarece trailerele au sugerat ca inca sufera profund din cauza traumei sale si ar putea fi pe punctul de a se strica.

Fanii se asteapta din plin ca viitorul Vrajitor Suprem si stapana Magiei Haosului sa se dueleze intr-o lupta magica epica la un moment dat, asa ca poate ca aceasta este una dintre rasturnarile de situatie socante pe care Palmer le incearca. Vom afla cand Doctor Strange in Multiversul nebuniei intra in sfarsit in cinematografe pe 6 mai.

Similar Posts