Producatorul 'Doctor Strange 2' prezinta influenta lui Loki asupra filmului

Producatorul ‘Doctor Strange 2’ prezinta influenta lui Loki asupra filmului

Este de la sine inteles ca totul in Universul Cinematografic Marvel este conectat intr-un fel sau altul, dar Doctor Strange in multiversul nebuniei deschide un nou drum bazandu-se pe o pereche de seriale Disney Plus ca sursa de inspiratie.

in timp ce Spider-Man: No Way Home s-a folosit de introducerea realitatilor alternative stabilite in Loki ca punct de plecare pentru a introduce o serie de eroi si raufacatori care se intorc, cea de-a doua aparitie solo a lui Benedict Cumberbatch va fi, de asemenea, foarte indatorata evenimentelor din WandaVisionsi nu doar datorita rolului important al lui Elizabeth Olsen in poveste.

Vorbind in cea mai recenta editie a D23, Multiversul nebuniei Richie Palmer a dezvaluit cum Loki va avea un impact asupra calatoriei halucinante a Vrajitorului Suprem prin mai multe linii temporale, precum si beneficiile faptului ca Michael Waldron, scenaristul principal al serialului de streaming, a scris scenariul.

„A fost foarte interesant. Am descoperit ca nu era nevoie sa petrecem mult timp recapituland regulile; am simtit ca publicul ar fi inteles deja multe dintre acestea. Cu Michael, am putut sa ne aruncam sa spunem o poveste buna in cadrul a ceea ce a fost deja stabilit. Punctul forte al lui Michael sunt personajele. Dupa cum ati vazut in Loki, toate cele mai bune momente au implicat personajele pe fundalul acelor linii temporale alternative. Cam asa este si in filmul nostru. Scenariul lui Michael a adus mult suflet conceptelor SF, cum ar fi multiversul.”

Primul trailer de lung metraj pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei a ridicat nivelul de entuziasm si anticipare cu cateva trepte, dar nu este usor sa faci ceva atat de ambitios cand exista nenumarate fire ale povestii, subtrame si personaje care trebuie sa mearga in aceeasi directie. Desigur, daca exista o entitate care este mai mult decat capabila sa faca acest lucru sa functioneze in mod spectaculos, aceasta este MCU.

Similar Posts