Producator de super-eroi se joaca de-a timiditatea in legatura cu adolescentul Gotenks

Producator de super-eroi se joaca de-a timiditatea in legatura cu adolescentul Gotenks

Screengrab via BIRD STUDIO/SHUEISHA

Saptamana trecuta, fanii au avut ocazia sa arunce o privire asupra unor fete cunoscute care se vor intoarce in Dragon Ball Super: Super Hero la sfarsitul acestui an, si anume Gotenks si Trunks. Cu toate acestea, un lucru pe care fanii l-au observat rapid a fost ca nu mai sunt copii tineri, ci adolescenti.

Evident, acest lucru ridica o multime de intrebari cu privire la momentul in care are loc filmul, dar si daca perechea de Saiyani va mai profita sau nu de puterea fuziunii. in noua ilustratie promotionala, perechea este vazuta executand Dansul fuziunii, dar producatorul Akio Iyoku nu a vrut sa le dea fanilor un raspuns direct atunci cand a fost intrebat daca acest lucru inseamna ca perechea isi va folosi abilitatile in film.

inca de la lansarea materialului promotional, fanii au fost convinsi ca Gotenks isi va face aparitia. in timpul unui recent Dragon Ball Super: Super Hero online prin intermediul ComicBook, Iyoku a fost intrebat exact acest lucru si a raspuns cu un raspuns vag care nu lasa nicio usa definitiv deschisa sau inchisa.

„Cand vine vorba de acestia doi, vor face Fusion la un moment dat. Nu sunt sigur cum se va intampla asta in film, dar daca sunt amandoi acolo, s-ar putea sa o fi facut.”

Cu acest raspuns, putem teoretiza ca lucrurile s-ar putea sa nu mearga atat de bine pentru cei doi acum ca au crescut. in Dragon Ball Z am vazut deja o multime de fuziuni esuate, chiar si atunci cand cele doua personaje au incercat pentru prima data sa-l formeze pe Gotenks.

Pentru cei optimisti, acest raspuns (impreuna cu noile imagini) ar putea fi confirmarea de care avem nevoie ca Gotenks s-a intors. Bineinteles, nu vom sti cu siguranta pana cand nu vom putea vedea cu ochii nostri produsul final atunci cand va ajunge in cinematografe pe 22 aprilie.

Similar Posts