Priviti-l pe Henry Cavill cum isi imbratiseaza tocilarul interior intr-un videoclip al Comunitatii Warhammer

Priviti-l pe Henry Cavill cum isi imbratiseaza tocilarul interior intr-un videoclip al Comunitatii Warhammer

Nu este niciun secret ca Henry Cavill ar putea fi cel mai mare Warhammer fan de pe planeta. Starul din serialul Netflix The Witcher este pasionat de jocuri, de benzi desenate si de cultura tocilara in general, dar dragostea sa pentru franciza clasica de masa nu cunoaste limite. De nenumarate ori, a adus in discutie jocul in interviuri, inclusiv un incident in care a corectat usor un prezentator de talk-show cu privire la diferenta dintre Warhammer si Warcraft, si a garantat in trecut pentru un film care se desfasoara in universul sau. Nu ar trebui sa fie un soc faptul ca a fost vazut recent in jurul Warhammer World din Nottingham, Anglia, casa creatorilor jocului, Games Workshop, pentru un tur practic al muzeului lor de artefacte din intreaga istorie a jocului.

Cavill a vizitat Mecca a tot ceea ce inseamna Warhammer in weekend, incantand fanii si lucratorii cu selfie-uri in timp ce se dadea in vant dupa jocul sau preferat. Prin intermediul Twitter al echipei Warhammer Community Team, Games Workshop a publicat un scurt videoclip care prezinta o scurta cronica a zilei lui Cavill, care a constat in conversatii despre hobby-ul sau si inspectarea seturilor aparent nesfarsite de Warhammer figurine si concepte. Din sentimentele impartasite de muncitorii pe care i-a intalnit, Cavill a fost o placere sa fie in preajma atat pentru dragostea sa pentru joc, cat si pentru amabilitatea sa generala. Este o privire incantatoare asupra actorului care se relaxeaza, manuieste legendarul Ucigas de regi si, in general, se distreaza printre colegii sai tocilari intr-un cadru neprofesional.

Cavill a fost oarecum un ambasador neoficial pentru Warhammer in ultima vreme, aducand de unul singur jocul in perceptia publicului si aprinzand posibilitatea unui film live-action. in mijlocul inchiderii COVID in 2020, Cavill a impartasit pasiunea sa de o viata pentru joc cu fanii prin intermediul Instagram-ului sau, aratand in acest proces unul dintre cele mai recente proiecte de pictura in miniatura. De acolo, el a facut runde vorbind despre joc, desi intr-o maniera mai rezervata din cauza lipsei generale de cunostinte publice despre toate lucrurile Warhammer.

in general, Cavill nu s-a temut sa impinga cultura nerd in lumina reflectoarelor. De atunci a vorbit despre realizarea jocului Rockstar’s Red Dead Redemption 2 intr-un film si si-a prezentat argumentele pentru a se alatura proiectului Amazon Mass Effect presupunand ca se va tine aproape de intriga jocurilor. Poate ca influenta sa va vedea intr-o zi Warhammer in lumina reflectoarelor cu o adaptare live-action adecvata. Cu siguranta nu strica sa-l auzim pe actor vorbind poetic despre aceasta franciza din cand in cand.

Urmariti mai jos videoclipul incantator al vizitei lui Cavill la Warhammer World.

Henry Cavill crede ca un film „Red Dead Redemption 2” ar putea fi amuzant

Da-i unui om un rol de personaj de joc video si i se urca la cap!

Similar Posts