Primul teaser pentru noul film al Oliviei Rodrigo Sour pe Disney Plus

Primul teaser pentru noul film al Oliviei Rodrigo Sour pe Disney Plus

x

Un nou film Disney Plus este prezentat in teasing despre culisele crearii albumului numarul unu al Oliviei Rodrigo, Sour, care va ajunge pe platforma de streaming luna viitoare.

in driving home 2 u (un film SOUR), Rodrigo va duce publicul intr-o calatorie muzicala din Salt Lake City, urmarind acelasi traseu spre Los Angeles care a dus-o sa scrie albumul de debut triplu platinat de la Geffen Records Sour. Cantareata si compozitoarea nominalizata la premiile Grammy va povesti amintiri despre procesul de scriere, crearea albumului care a batut recorduri si va impartasi gandurile si sentimentele sale interioare ca tanara femeie care navigheaza intr-o perioada speciala din viata sa.

Filmul va include, de asemenea, noi aranjamente live ale cantecelor ei, interviuri intime si imagini inedite de la realizarea albumului, potrivit unui comunicat de presa al Disney.

Rodrigo a prezentat, de asemenea, viitorul film, fiind prezentat ca o modalitate prin care publicul o poate urmari de-a lungul unei calatorii cinematografice pentru a explora albumul pe contul ei de Instagram.

Filmul va cuprinde 11 melodii de pe Sour interpretate de Rodrigo in aranjamente complet noi, in locatii unice, precum Mojave Airplane Boneyard, Roy’s Motel & Cafe, Arcosanti si Red Rock Canyon State Park.

Experienta muzicala va include, de asemenea, o serie de interpretari ale unor invitati, inclusiv ale lui Jacob Collier, nominalizat la Grammy, Blu De Tiger si Towa Bird.

Rodrigo, care este, de asemenea, vedeta serialului Disney Plus’ High School Musical: The Musical – The Series, a facut valuri anul trecut cu single-ul de debut cvadruplu-platinat „drivers license”. Albumul ei de debut, Sour, a fost Rolling Stone’a anului si a fost desemnat unul dintre cele mai bune albume ale anului 2021 de catre revista New York Times. Rodrigo a urmat „drivers license” cu mai multe single-uri de succes de pe album, inclusiv „good 4 u” si „deja vu”.

Similar Posts