Primul poster al filmului Elvis face referire la cataramele iconice ale regelui rockului

Primul poster al filmului Elvis face referire la cataramele iconice ale regelui rockului

Elvis este o privire asupra mostenirii regelui rockului, Elvis Presley, prin ochii managerului sau de lunga durata, colonelul Tom Parker, asa cum am vazut in primul trailer al filmului lui Baz Luhrmann. Iar acum, am ajuns si la posterul filmului! Arata ca o scufundare perfecta in genul de lume pe care Luhrmann este cunoscut pentru a crea – foarte asemanator cu genul de poster la care ne-am astepta de la regizorul lui Moulin Rouge!.

Cu Austin Butler in rolul lui Elvis si Tom Hanks in rolul managerului sau Tom Parker, trailerul filmului pentru Elvis ne-a oferit un bun gust al privirii aprofundate a lui Luhrmann asupra vietii legendarului muzician. Desi este putin surprinzator sa vezi posterul atat de simplu, in mod ciudat, acesta se potriveste cu atmosfera pe care o primim de la film in general.

Posterul prezinta un fundal negru cu litere rosii si aurii pe care scrie „ELVIS” pe o catarama de centura stralucitoare, asemanatoare cu cea pe care cantaretul ar fi purtat-o el insusi. Acesta aminteste foarte mult de afisul pentru Moulin Rouge! The Musical de pe Broadway, asa ca este un fel de perfect pentru un film al lui Luhrmann. De asemenea, aminteste si de iconicului special de revenire a lui Elvis, in care cantaretul purta un costum complet alb si canta in fata unui semn luminos rosu cu numele sau. Asadar, desi nu este atat de ostentativ pe cat ar putea fi, avand in vedere subiectul, posterul functioneaza bine in contrast cu trailerul foarte ostentativ si exagerat.

Elvis este un film interesant, deoarece subiectul Presley este adesea complicat. Muzica sa este geniala si este unul dintre cei mai mari muzicieni si in prezent, dar este si un om care s-a inspirat din artistii de culoare si a folosit-o in avantajul sau. Un lucru pe care trailerul filmului pare sa-l evidentieze cu aceasta privire intima in lumea lui Elvis. si avand in vedere cat de mult Butler arata cu Elvis in trailer, ne asteapta un film plin de nostalgie pentru viata lui Presley.

Luhrmann, in opinia mea, este regizorul perfect pentru asa ceva. Stilul sau exagerat si abilitatea sa de povestitor se potriveste foarte bine cu o poveste precum cea a lui Presley. si chiar daca machiajul lui Hanks in rolul lui Parker este deja foarte exagerat, pare sa se potriveasca cu viziunea pentru restul filmului.

Elvis ajunge in cinematografe in aceasta vara, pe 24 iunie, si puteti vedea noul poster mai jos.

Cele mai asteptate 44 de filme ale anului 2022 de catre Collider

De la filme de benzi desenate la slashers sangeroase si pana la (presupusul) „Avatar 2”.

Similar Posts