Primele recenzii pentru Uncharted variaza de la medii la negative

Primele recenzii pentru Uncharted variaza de la medii la negative

Fotografie via Sony Pictures Entertainment/YouTube

Primele recenzii pentru Unchar Uncharted, filmul regizat de Tom Holland Uncharted releva o receptie medie spre negativa, facand din acest film cea mai recenta adaptare de joc video care se alatura unei liste lungi de proiecte renegate.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, filmul se afla la 51% pe Rotten Tomatoes, pe baza a 37 de recenzii, astfel ca sansele ca acesta sa fie „certificat proaspat” pe agregatorul de recenzii sunt, in esenta, foarte mici spre deloc. Filmul nu sta tocmai bine nici pe Metacritic, afisand in prezent un scor de 42 din 100 pe baza a 8 recenzii.

Consensul indica faptul ca acesta poate fi o experienta de actiune distractiva, dar in ceea ce priveste capturarea sentimentului si a vibratiilor din Uncharted in ceea ce priveste franciza de jocuri si personajul sau iconic Nathan Drake, filmul este complet lipsit de succes.

Robbie Collin de la The Telegraph a acordat filmului o nota de 4/10, scriind: „Fiecare cadru este atat de evident filmat pe ecran verde, aerografiat si controlat in alt mod, incat se desfasoara fara niciun scartait de pericol.”

The Guardian s-a facut, de asemenea, ecoul folosirii excesive a ecranului verde si a CGI, spunand ca Uncharted este un „algoritm de box office acolo unde ar trebui sa fie inima sa”.

Revista Empire Magazine a acordat Uncharted un 2/5 si a remarcat ca filmul este inspirat de filme care fac o treaba mult mai buna, dar a sustinut ca este „suficient de vizionabil”.

Unii critici au avut cuvinte mai pozitive de spus despre aventura de actiune si aventura a lui Tom Holland si Mark Wahlberg. Grace Randolph de la Beyond the Trailer a spus: „Fanii jocului video ar putea fi amarnic dezamagiti, dar toti ceilalti vor gasi in acest film o evadare placuta la multiplex”.

The Wrap a avut, de asemenea, o pozitie mult mai iertatoare fata de film, notand: „Uncharted apeleaza la o traditie familiara de aventura hoinara si aventura de tip rogue, si mascheaza influenta acelor filme anterioare mai bine decat te-ai astepta.”

in concluzie, asadar, Uncharted a fost primit de un public dificil. Daca Sony ar fi vrut ca prima iesire cinematografica a lui Nathan Drake sa faca parte dintr-o serie, ar putea fi nevoita sa se mai gandeasca la aceasta aventura inainte de a merge mai departe. in cele din urma, continuarile vor trai sau vor muri in functie de succesul lor financiar, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem cum se comporta la box office. Urmariti acest spatiu.

Similar Posts