Regizorul Uncharted prezinta scenele post-credite ale filmului

Presedintele Sony sarbatoreste succesul lui Uncharted

Sony a fost in prima linie a readucerii filmelor in cinematografe dupa COVID-19 cu Spider-Man: No Way Home, iar acum, cu ajutorul Uncharted, se pare ca studioul a dat lovitura de doua ori, iar presedintele sau nu ar putea fi mai fericit.

in timpul weekend-ului de deschidere, Uncharted a adunat peste 100 de milioane de dolari la box office-ul global, iar presedintele Sony, Tom Rothman, este incantat de rezultat intr-un nou memoriu intern impartasit de Deadline.

in memo, Rothman a explicat ca Uncharted este „inca o lovitura pentru cei care se opun in cinematografe si o dovada in plus a eficientei modelului [Sony]”.

Rothman a detaliat acest lucru in memo-ul sau numind-o „o mare victorie pentru fiecare divizie a companiei”.

„Acest lucru marcheaza o mare victorie pentru fiecare divizie a companiei, deoarece filmul a fost prima noastra productie majora inchisa in intregime de aparitia Covid, dar am perseverat pentru a finaliza un film pe care publicul il iubeste si l-am comercializat si distribuit cu verva strategica in intreaga lume, in ciuda pandemiei.

Impactul care a urmat este dovada inca o data a puterii culturale de neegalat a filmelor adevarate. Pe urmele Venom: Let There Be Carnage, Ghostbusters: Afterlife, si Spider-Man: No Way Home, Uncharted este inca o lovitura data celor care se impotrivesc la cinematografe si o dovada in plus a eficientei modelului nostru.”

Pe langa randamentul impresionant din box office, Uncharted pare sa-si fi gasit un loc in inimile multor fani, inregistrand un rating de 90 la suta pe Rotten Tomatoes, in ciuda recenziilor negative ale criticilor.

Sony a avut un sfarsit de an masiv in 2021 cu Spider-Man: No Way Home spulberand recorduri la box office. Compania pare sa fi continuat pe acest momentum din nou cu Uncharted, care il are in rolul principal tot pe Tom Holland, si ramane de vazut cat timp va continua acest lucru, pe masura ce mai multe filme se intorc in cinematografe.

Similar Posts