Premiile Oscar vor include o categorie votata pe Twitter pentru filmul preferat de fani

Premiile Oscar vor include o categorie votata pe Twitter pentru filmul preferat de fani

in fiecare an pare sa existe un decalaj intre opiniile populare si cele ale criticilor atunci cand vine vorba de marile premii de film si televiziune. in acest an, de exemplu, Spider-Man: No Way Home a fost ignorat pentru mai multe nominalizari la Oscar, chiar daca a doborat numeroase recorduri de incasari in era post-COVID si a primit laude universale. Cu toate acestea, exista o sansa ca aceasta snobire sa fie rectificata, cel putin partial, deoarece Academia tocmai a anuntat ca va exista o noua categorie votata de fani, al carei castigator va fi anuntat in timpul ceremoniei de decernare a premiilor.

Pe langa faptul ca are un potential urias de a aduce Space Jam 2 la locul care i se cuvine in istoria cinematografiei, votul tau iti poate aduce si o excursie la Los Angeles, deoarece trei utilizatori norocosi de Twitter care si-au exprimat votul vor fi selectati pentru o excursie cu toate cheltuielile platite la Los Angeles pentru a prezenta un Oscar la gala de anul viitor.

intr-o declaratie facuta presei, Maryl Johnson, vicepresedintele de marketing digital al Academiei, a declarat: „Suntem incantati sa colaboram cu Twitter pentru a contribui la construirea unui public digital implicat si entuziast in vederea ceremoniei din acest an”. Ea a continuat: „Premiile Oscar reprezinta o oportunitate de a aduce impreuna oameni din intreaga lume prin dragostea lor comuna pentru filme, iar prin aceste activari utilizatorii de social media din intreaga lume au acum mai multe oportunitati de a se implica in spectacol in timp real, de a gasi o comunitate si de a face parte din aceasta experienta in moduri in care nu au mai putut-o face pana acum.”

Pe langa filmul preferat de fani, alegatorii vor putea vota si momentul cinematografic preferat al anului 2021. Premiile Oscar vor fi difuzate pe 27 martie 2022. Puteti vedea mai jos anuntul transmis de Academie prin tweet.

De la ‘Yesterday’ la ‘Trainspotting’: Toate filmele lui Danny Boyle, in clasament

Cu filme care variaza de la ‘Steve Jobs’ la ‘Slumdog Millionaire’, filmografia lui Danny Boyle este incredibil de diversa.

Similar Posts