Premiile Oscar 2022 vor fi gazduite de Amy Schumer

Premiile Oscar 2022 vor fi gazduite de Amy Schumer, Wanda Sykes si Regina Hall

Dupa multe speculatii cu privire la faptul ca premiile Oscar vor ramane fara gazda pentru al patrulea an consecutiv, Academia de Arte si stiinte Cinematografice a decis sa revina la traditia de a avea gazde nu cu una, ci cu trei: dupa cum informeaza in exclusivitate Variety, Wanda Sykes, Amy Schumer si Regina Hall ne vor ghida in cadrul evenimentului, care va avea loc pe 27 martie.

Decizia provine dintr-o problema veche in ceea ce priveste audienta: cum sa faci ca mai multi oameni sa fie prezenti la cea mai importanta seara de la Hollywood? in 2019, Kevin Hart s-a retras a renuntat la rolul de gazda cu doar cateva zile inainte de eveniment. De atunci, premiile Oscar au ramas fara gazde, deoarece acest lucru a facut ca un eveniment televizat, care este lung prin natura sa, sa fie mai scurt, ceea ce a multumit publicul. Cu toate acestea, decizia nu a imbunatatit ratingurile ceremoniei, asa ca, aparent, ne intoarcem la punctul de plecare – mizand pe curiozitatea telespectatorilor de a vedea cum va face fata provocarii trioul de prezentatori.

Sykes este o comedianta consacrata, a carei cariera a dus-o sa participe la mai multe show-uri de comedie importante, precum The Other Two, Black-ish, Curb Your Enthusiasm, The New Adventures of Old Christine, si multe altele. Nominalizata la premiile Emmy de 14 ori, Sykes si-a prezentat propriul talk-show si emisiuni speciale de comedie, a fost co-prezentatoare a mai multor emisiuni si a jucat ca invitata in alte cateva. Ea este, de asemenea, creatoarea comediei Netflix The Upshaws, care a fost recent reinnoita pentru sezonul 2.

Amy Schumer a devenit cunoscuta dupa ce a scris, produs si jucat in emisiunea sa de comedie de sketch-uri in interiorul lui Amy Schumer. Cunoscuta pentru ca demonteaza stereotipurile feminine construite si perpetuate de filme si emisiuni TV, Schumer si-a facut debutul in lungmetraj cu comedia de succes Trainwreck, care i-a adus o nominalizare la WGA. Multipla nominalizata la Emmy are un viitor serial, Life & Beth, care urmeaza sa debuteze la Hulu la jumatatea lunii martie.

Hall a devenit o favorita a fanilor din Scary Movie franciza inca de cand a debutat in rolul Brendei la inceputul anilor ’80. De atunci, ea a jucat in numeroase filme de comedie, printre care Death at a Funeral, Vacationsi succesul surpriza Girls Trip. Recent, s-a alaturat distributiei serialului Hulu Nine Perfect Strangers si a serialului Showtime Black Monday. Ea joaca, de asemenea, in comedia neagra Honk For Jesus. Salveaza-ti sufletul, care a fost foarte apreciata la inceputul acestui an la Sundance.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an este produsa de Will Packer, castigator al premiului Emmy (Girls Trip), care a fost adus pentru a veni cu diferite scenarii dupa ceremonia ratata de anul trecut. Principala provocare a lui Packer este de a face Oscarurile cat mai amuzante si carismatice posibil, deoarece este practic imposibil sa grabesti evenimentul – cine o va intrerupe pe Frances McDormand sa le ceara tuturor femeilor din sala sa se ridice in picioare? Trioul de gazde format numai din femei ar putea contribui la dinamizarea ceremoniei si la un nivel ridicat de divertisment, deoarece Sykes, Hall si Schumer se pricep foarte bine la improvizatie, iar o schimbare de format ar putea usura presiunea asupra fiecareia dintre ele.

ABC difuzeaza Oscarurile pe 27 martie. Consultati lista completa a nominalizatilor aici, la Collider.

Premiile Oscar vor include o categorie votata pe Twitter pentru filmul preferat al fanilor, asa ca „Malignant” are in sfarsit o sansa

Nu exista nicio sansa ca acest lucru sa iasa bine, nu-i asa?

Similar Posts