Premiile DGA din 2022 il aleg pe Judd Apatow pentru a reveni ca prezentator

Premiile DGA din 2022 il aleg pe Judd Apatow pentru a reveni ca prezentator

Judd Apatow se va intoarce sa fie gazda premiilor DGA, Beth McCarthy-Miller fiind numita presedinte al evenimentului. Potrivit Deadline, anuntul a fost facut de presedintele DGA, Lesli Linka Glatter. Evenimentul ii onoreaza pe acei cineasti pe care am ajuns sa ii iubim. La Premiile Directors Guild of America sunt prezente talente uriase precum Kenneth Branagh si regizorul si candidatul pentru prima data Lin-Manuel Miranda, precum si Jane Campion si nu numai.

Este un loc in care ne putem uita la munca regizorilor pe care am ajuns sa ii iubim de-a lungul anului si sa le onoram munca de la colegii lor. Faptul ca cineva ca Apatow este gazda acestui eveniment are sens pentru maiestria sa regizorala, precum si pentru capacitatea sa de a face publicul sa rada.

Apatow a fost gazda din nou in 2018 si in 2020, gazduind atat cea de-a 70-a, cat si cea de-a 72-a ceremonie de decernare a premiilor si, bineinteles, a avut o gluma despre emotia sa. „Sunt atat de incantat sa fiu din nou gazda, ca parte a campaniei mele in curs de desfasurare pentru Premiul pentru intreaga cariera.”

Dar Apatow nu a fost singurul mare anunt de astazi. Numirea lui McCarthy-Miller ca presedinte a fost, de asemenea, emotionanta! „Ma simt atat de norocoasa”, a spus McCarthy-Miller, „sa fiu rugata de unul dintre regizorii mei favoriti din toate timpurile, Lesli Linka Glatter, sa fac parte din aceasta noapte incredibila care celebreaza munca extraordinara pe care toti colegii mei au facut-o in acest an. si voi face tot posibilul sa ii explic lui Judd ca faptul ca a fi gazda nu iti aduce in niciun caz un premiu pentru intreaga cariera”.

„Ceea ce face ca Premiile DGA sa fie atat de speciale”, a spus Glatter, „este faptul ca este vorba de recunoasterea de catre colegii de breasla, de camaraderie in celebrarea excelentei in meseria noastra si a echipelor DGA, precum si de seara speciala pe care o impartasim impreuna ca o familie de povestitori. si, mai mult decat in orice alt an, ne-ar prinde bine niste rasete. Nu exista nicio gazda care sa atinga toate aceste note mai bine decat regizorul, comediantul, scenaristul si forta industriei, incredibilul Judd Apatow. Nu am putea fi mai recunoscatori ca se intoarce pe scena Premiilor DGA. Iar in spatele scenei, cand vine vorba de tot ceea ce inseamna live si comedie, nu se poate mai bine decat Beth McCarthy-Miller. Cu aceasta echipa de forta la bord, va fi cu siguranta o seara plina de distractie.”

Premiile DGA vor avea loc pe 12 martie, la Beverly Hilton. si ajungand sa vedem unii dintre favoritii nostri sa ia acasa premiile si abia asteptam sa vedem ce aduce Apatow la ceremonie!

Noul trailer „Moon Knight” ofera o noua privire asupra haosului din Oscar Isaac

Se pare ca MCU este gata sa devina mai sangeroasa.

Similar Posts