Premiile Academiei nu vor difuza unele categorii la premiile Oscar din acest an

Premiile Academiei nu vor difuza unele categorii la premiile Oscar din acest an

in ciuda faptului ca este cea mai ravnita ceremonie de decernare a premiilor de la Hollywood, Premiile Oscar par sa atraga multe controverse. De la ignorarea premiilor pana la scandaluri legate de gazduire, fiecare an scoate la iveala noi probleme atat din partea criticilor de film, cat si a publicului larg. in exclusivitate pentru The Hollywood Reporter, Academia a ales sa taie mai multe premii de la viitoarea transmisiune de pe 27 martie. in schimb, premiile vor fi prezentate in afara emisiunii, o miscare controversata pe care Academia a incercat-o pentru prima data in 2018. Cu toate acestea, ideea a fost abandonata rapid din cauza reactiilor negative din partea industriei.

Multe detalii privind reducerile sunt inca sub tacere. Categoriile exacte sunt inca necunoscute, la fel ca si metoda de prezentare. Sursele spun ca Academia ar urma sa imite Premiile Tony, care folosesc uneori pauzele de dinaintea emisiunii si pauzele publicitare pentru prezentarile lor. Clipe din prezentari sunt apoi editate si difuzate spre finalul emisiunii. in 2018, Academia dorea sa elimine patru premii din emisiune. invatand din greselile din trecut, este posibil ca comitetul sa astepte feedback-ul publicului inainte de a confirma categoriile.

Decizia vine in contextul in care Academia incearca sa revitalizeze ceremonia. Cea de-a 93-a editie a premiilor Oscar de anul trecut a inregistrat cea mai scazuta audienta din istoria sa, cu putin peste 10 milioane de telespectatori. in acest an va avea loc, de asemenea, revenirea gazdelor, Amy Schumer, Wanda Sykes si Regina Hall urmand sa imparta rolul. Dupa cum stie publicul, premiile Oscar au ales sa renunte la prezentatori in ultimii trei ani, de cand Kevin Hart a renuntat la acest rol cu doar cateva zile inainte de transmisia din 2019. Se pare ca audientele scazute au provocat lupte intestine cu partenerul de difuzare ABC, intrucat reteaua detine drepturile exclusive de difuzare pana in 2028.

Cu 23 de categorii de premiat in acest an, ramane in aer modul in care organizatia va alege sa taie si sa difuzeze anumite segmente, recunoscand in acelasi timp munca grea depusa in arta de diverse ramuri ale filmului. Timpul va spune daca aceasta miscare se va dovedi fructuoasa a doua oara. Ceremonia din acest an va avea loc pe 27 martie, la ora 20:00 ET, pe ABC.

Cum va afecta Coronavirusul premiile Oscar 2021

Am putea asista la o schimbare unica a regulilor pentru a permite ca filmele VOD-only sa concureze pentru Oscaruri in acest an.

Similar Posts