Power Rangers Dino Fury Sezonul 2 dezvaluie data de lansare si o noua melodie tematica

Power Rangers Dino Fury Sezonul 2 dezvaluie data de lansare si o noua melodie tematica

E timpul pentru Morphin! Power Rangers Dino Fury tocmai a primit o noua data de premiera pentru sezonul 2 si o melodie si o secventa de titlu nou-noute pentru a entuziasma fanii. Prima parte a Power Rangers Dino Fury sezonul 2 va avea premiera in Statele Unite pe 3 martie 2022, exclusiv pe Netflix, iar in Canada pe Teletoon cateva zile mai tarziu, pe 5 martie. Cea de-a doua parte a sezonului va fi lansata in viitorul apropiat.

De-a lungul anilor, a Power Rangers franciza a avut o multime de case diferite. Cand a inceput serialul original, in 1993, a fost difuzat pe Fox Kids. Acolo avea sa ramana pana in 2002, cand s-a mutat la ABC Kids. in 2005, franciza a inceput sa alterneze sezoanele difuzate pe ABC Family si Toon Disney, inainte de a reveni la ABC Kids in 2009. in 2011, Nickelodeon a inceput sa difuzeze noile sezoane ale francizei si va ramane la aceasta retea pana in acest sezon, unde va fi difuzata pe Netflix. in ciuda acestei istorii confuze de sarituri de la o retea la alta, fanii loiali ai serialului l-au urmat oriunde s-a dus. De fapt, cel de-al doilea sezon al Power Rangers Dino Fury este de fapt „sezonul 29” al Power Rangers franciza, iar serialul nu da semne de incetinire.

Noua secventa de titlu a serialului ofera fanilor tot ceea ce se asteapta si isi doresc de la Power Rangers. Are cuvintele clasice „Go Go Power Rangers” care populeaza acel refren al noului cantec, care este intotdeauna un sunet binevenit la Power Rangers fanii Power Rangers. De asemenea, ii putem vedea pe cei mai noi cinci rangeri: Russell Curry in rolul Rangerului Rosu, Kai Moya in rolul Rangerului Albastru, Hunter Deno in rolul Rangerului Roz, Tessa Rao in rolul Rangerului Verde, Chance Perez in rolul Rangerului Negru si Jordon Fite in rolul Rangerului Auriu. Odata cu noua secventa de titlu, fanii au parte de un indiciu despre unii dintre baietii rai cu care se vor confrunta rangerii, despre noul Megazord al sezonului si, bineinteles, nu Power Rangers nu este completa fara o secventa cu rangerii pozand in fata unei explozii mari.

in ceea ce priveste ceea ce pot astepta fanii de la noul sezon, eOne si Hasbro au oferit urmatorul citat:

„Sezonul 1 ne-a prezentat o echipa nou-nouta de Power Rangers, alimentata de puterea preistorica a dinozaurilor si recrutata pentru a face fata amenintarii unei armate de fiinte extraterestre puternice. Serialul va continua de unde s-a oprit sezonul 1, cu soarta lui Void Knight si a lui Santaura dezvaluita. Fortele malefice si raufacatorii influenti vor continua sa-i perturbe pe Dino Fury Rangers. in sezonul 2, Zayto si Aiyon vor descoperi mai multe despre Rafkon, planeta lor natala, se vor dezvolta relatii noi si existente si se vor introduce personaje inedite. De asemenea, fanii pot astepta cu nerabdare dezvaluirile unor noi si interesante power-up-uri, inclusiv noile chei Dino Boost Keys!”

Urmariti sezonul 2 din Power Rangers Dino Fury atunci cand va avea premiera pe Netflix in SUA, pe 3 martie, si pe Teletoon in Canada, pe 5 martie, si urmariti mai jos noua secventa de titlu:

Sezonul 2 din „Power Rangers Dino Fury” se indreapta spre Netflix in 2022

Este din nou vremea morfinilor!

Similar Posts