Posterul Doctor Strange in Multiversul Nebuniei arata o realitate cutremuratoare

Posterul Doctor Strange in Multiversul Nebuniei arata o realitate cutremuratoare

MCU se anunta un nou an puternic! Venind dupa succesul masiv al Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in Multiversul nebuniei pare sa continue smecheriile multiversale ale Marvel. inaintea marelui meci de duminica, franciza a lansat un nou trailer nebunesc, iar impreuna cu acesta a venit un nou poster care arata starea dezastruoasa a multiversului.

Afisul il vede pe Doctor Strange al lui Benedict Cumberbatch in noul sau costum in Sanctum Sanctorum, in fata ferestrei emblematice, incercand sa respinga multiversul in timp ce lumea din jurul sau se destrama. in geamurile sparte din jurul lui Strange, putem vedea mai multe versiuni ale fiecaruia dintre diferitele personaje care vor fi prezente in aceasta gigantica epopee a benzilor desenate. Personajele in cauza sunt Scarlet Witch a lui Elizabeth Olsen, Christine Palmer a lui Rachel McAdams, Wong a lui Benedict Wong, Baron Mordo a lui Chiwetel Ejiofor, America Chavez a lui Xochitl Gomez si Strange insusi.

Exista inca mult mister in jurul acestui film, si nici macar acest poster si noul trailer nu ne ofera prea multe informatii noi despre poveste. Cu toate acestea, site-ul propriu al Marvel numeste filmul „o calatorie palpitanta prin Multivers cu Doctor Strange, prietenul sau de incredere Wong si Wanda Maximoff, alias Scarlet Witch”. in trailer, primim un indiciu interesant ca mutantii ar putea in sfarsit sa isi faca loc in MCU, vocea misterioasa a lui Patrick Stewart provocand fiori in public. Pe langa acest teasing palpitant, un nou detaliu al povestii pe care ni-l ofera trailerul este faptul ca Strange este bantuit de acelasi cosmar, probabil prevestind sfarsitul multiversului.

Cel mai probabil, acest lucru il determina pe Strange sa faca echipa cu Scarlet Witch si, in timp ce Strange se confrunta cu o multime de amenintari diferite, cum ar fi Mordo si o versiune malefica a lui insusi, trailerul si acest nou poster par sa sugereze ca Scarlet Witch ar putea sfarsi, de asemenea, ca un antagonist. Din cauza actiunilor atat ale lui Strange, cat si ale Vrajitoarei Scarlata la sfarsitul lui No Way Home si WandaVision, respectiv, ambii eroi Marvel se afla intr-un loc sinistru si intunecat. Doctor Strange a inchis portalurile catre multivers in No Way Home, dar cu ce pret? Odata ce ai deschis o poarta in necunoscut, este greu de stiut daca ceea ce a trecut prin ea odata ce este cu adevarat sigilata. Se pare ca Vrajitorul Suprem isi aduna propria echipa pentru a curata mizeria.

Mai sunt mai putin de trei luni pana cand Doctor Strange in Multiversul Nebuniei are premiera. Filmul anunta nu numai intoarcerea unora dintre cei mai populari eroi Marvel, ci si revenirea lui Sam Raimi in scaunul de regizor al unui film Marvel dupa 15 ani de absenta. The Multiverse of Madness se lanseaza doar in cinematografe pe 6 mai 2022, iar mai jos puteti vedea noul poster artistic sinistru si puteti viziona trailerul aici.

Trailerul filmului „NOPE” al lui Jordan Peele dezvaluie ororile care se ascund in nori

„Ce este un miracol rau?”

Similar Posts