Posterele personajelor din No Exit dezvaluie principalii actori din thrillerul de supravietuire Hulu

Posterele personajelor din No Exit dezvaluie principalii actori din thrillerul de supravietuire Hulu

Aparand pe Twitter pentru a sarbatori sosirea weekend-ului, 20th Century Studios a publicat mai multe postere cu personaje care prezinta toti actorii principali din viitorul film Hulu, No Exit. Programat pentru data de sosire 25 februarie, cel mai nou thriller al streamer-ului pare ca va tine publicul in suspans pana la final.

Filmul se concentreaza in jurul lui Darby (Havana Rose Liu), o tanara care cauta tratament la o clinica de dezintoxicare. Dupa ce primeste un apel telefonic suparator, in care afla ca mama ei este in spital, Darby reuseste sa evadeze din unitatea bine pazita si alearga spre Salt Lake City. Pe drum, se intalneste cu o furtuna de zapada orbitoare si trebuie sa opreasca la un popas unde va trebui sa astepte sa treaca peste conditii alaturi de alti cativa calatori blocati.

in timp ce iese afara in speranta de a avea semnal la telefonul mobil, Darby este ingrozita sa constate ca o tanara femeie este blocata in spatele unei dube. Dupa o incercare nereusita de a sparge incuietorile, Darby ii promite ostaticei ca se va intoarce dupa ea. Acum, blocata in mijlocul pustietatii, ea stie ca cel care o insoteste este un rapitor sadic. Urmeaza haosul in timp ce Darby incearca sa reduca numarul suspectilor si sa o elibereze pe femeia prinsa in capcana.

Scenariul este semnat de Andrew Barrer si Gabriel Ferrari, Fara iesire functioneaza ca o adaptare a romanului cu acelasi nume al lui Taylor Adams. Alaturi de Liu in filmul regizat de Damien Power vor juca Danny Ramirez, David Rysdahl, Dale Dickey, Mila Harris si Dennis Haysbert.

Afisele cu personajele impun faptul ca nimeni nu este ceea ce pare. Fiecare imagine este o carte de joc care prezinta diferitele personaje in doua infatisari diferite. Cu cuvintele „Trust Is The Deadliest Game” (increderea este cel mai mortal joc) scrijelite in partea de sus, cartile dezvaluie doua fete diferite atat ale personajelor, cat si ale decorului. Fundalurile superioare infatiseaza o scena calma. Zapada cade printre pini, iar popasul pare cald si primitor, cu lumini stralucitoare, oferind un refugiu sigur in interior. Alternativ, fotografia de jos arata ca si cum ar fi sosit apocalipsa, zapada si pinii parand mai intunecati si amenintatori. Adaugand la haos, luminile stralucitoare ale popasului s-au transformat in flacari uriase care au cuprins cladirea.

Ca si dezordinea din fundal, personajele ofera, de asemenea, aspecte contrastante. in fiecare dintre instantaneele de sus, membrul ansamblului prezentat apare „normal”, avand tinute aranjate si parul perfect aranjat. Rasturnate cu susul in jos, ele par neingrijite si amenintatoare, ceea ce nu ne ajuta sa reducem lista suspectilor.

Priviti singuri imaginile si vedeti daca il puteti invinge pe Darby in a descoperi ce calator care ascunde un secret intunecat este cand Fara iesire ajunge pe Hulu pe 25 februarie.

‘No Exit’: Thrillerul de supravietuire dezvaluie o data de lansare pe Hulu

Adaptarea 20th Century Studios va fi difuzata, de asemenea, pe Disney+ si Star la nivel international.

Similar Posts