Posterele personajelor din Halo au fost dezvaluite de Paramount+.

Posterele personajelor din Halo au fost dezvaluite de Paramount+.

Pe masura ce ne apropiem de data de premiera a viitoarei serii de succes a Paramount+. Halo, tot mai multe informatii ne parvin pentru a ne mentine entuziasmati de povestea adaptata la jocurile video. Astazi, a fost publicat oficial Halo de pe Twitter a publicat trei postere cu personaje care prezinta jucatori din medii diferite. Urmand sa apara la sfarsitul lunii martie, seria va relata un razboi intre umanitate si o amenintare extraterestra numita „the Covenant” in secolul 26.

Primul poster de personaj o prezinta pe Dr. Catherine Elizabeth Halsey (Natascha McElhone), un om de stiinta pentru Comandamentul Spatial al Natiunilor Unite. Ea este creatoarea Proiectului Spartan-II, care a lansat supersoldatii modificati genetic cunoscuti sub numele de Spartani. Al doilea si al treilea poster ii prezinta pe Bokeem Woodbine in rolul lui Soren si pe Yerin Ha in rolul lui Kwan Ha Boo. Deoarece serialul TV Halo va urma propria linie temporala, au fost alese personaje secundare care nu sunt proeminente in seria de jocuri video pentru a le oferi scenaristului mai multa libertate de creatie. Soren, de exemplu, este un personaj minor extras din povestirea scurta Pariah, dar inca nu am descoperit daca este acelasi Soren sau daca doar numele este imprumutat.

Chiar daca o adaptare a unui joc video aduce intotdeauna partea sa de controverse, deoarece acestea tind sa fie dispretuite de fanii francizelor, filmul Halo va trebui sa ii acorde o sansa, intrucat serialul a fost deja reinnoit pentru sezonul 2 inainte de premiera sezonului 1.

Halo este adaptat pentru televiziune de catre managerii de serial Kyle Killen si Steven Kane. Killen a creat povestea pentru serialul Netflix Strada fricii 1994 si NBC’s Awake. Kane este creatorul serialului TNT Ultima nava si a scris cateva episoade din The Closer. Asadar, bazandu-ne pe munca anterioara a showrunnerilor si pe trailerul lansat recent, ne putem astepta la emotii, rasturnari de situatie si multa actiune.

Halo‘s ii mai are in distributie pe Jen Taylor, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy si Danny Sapani. Darryl Frank, Justin Falvey si Steven Spielberg sunt producatori executivi. Halo pentru Amblin Television.

Premierele Paramount+ au loc in premiera Halo in exclusivitate pe 24 martie.

Puteti vedea mai jos posterele personajelor:

Consultati sinopsisul oficial aici:

Dramatizand un conflict epic din secolul al 26-lea intre umanitate si o amenintare extraterestra cunoscuta sub numele de Covenant, serialul Halo va impleti povesti personale profund desenate cu actiune, aventura si o viziune bogat imaginata a viitorului. intr-un razboi pentru supravietuirea umanitatii, cea mai mortala arma a noastra este cea mai mare speranta. Master Chief, Cortana, Covenant si ceilalti spartani din Silver Team vor lupta pentru a gasi Halo si pentru a castiga razboiul.

Sezonul 5 din „Yellowstone” va fi difuzat in doua parti pe Paramount+.

Contractul lui Taylor Sheridan cu Paramount continua sa creasca.

Similar Posts