Posterele pentru sezonul 4 din Stranger Things semnaleaza inceputul sfarsitului

Posterele pentru sezonul 4 din Stranger Things semnaleaza inceputul sfarsitului

Netflix tocmai a lansat cinci noi postere pentru mult-asteptatul sezon al patrulea al serialului Stranger Things, oferindu-ne o privire asupra unor peisaje noi si familiare care vor fi prezentate. Din Rusia pana in California, noile postere nu pot decat sa ne lase sa ne dorim, si mai mult, sa ne reintalnim cu aventurierii nostri favoriti din anii 1980.

A fost o lunga asteptare pentru cel de-al patrulea sezon al fenomenului cultural care este Stranger Things, cu sezonul trei debutand pe Netflix in 2019. Se pare ca lumea este un loc diferit, iar serialul in sine a devenit un punct de nostalgie dincolo de decorul retro si de estetica si intriga inspirate de Stephen King. si atat intervalul prelungit dintre sezoane, cat si finalul celui de-al treilea sezon au lasat telespectatorii sa se intrebe despre soarta si statutul actual al personajelor lor preferate.

Noile postere, desi criptice in imaginile lor, ne ofera o privire asupra a ceea ce ne putem astepta de la cel de-al patrulea sezon. Fiecare poster prezinta o locatie diferita, cu personaje diferite care merg spre orizontul lor, aratat doar din spate, spre o lumina misterioasa in pamant. Aceasta este ceea ce uneste aceste povesti acum disparate si le da speranta telespectatorilor ca gasca, acum despartita de o distanta mare, se poate reuni. Aceasta presupunere este confirmata in cel de-al cincilea poster, care uneste fiecare dintre celelalte patru postere intr-unul singur, fiecare dintre ele mergand spre un singur punct de lumina in centru.

in interviurile despre viitorul sezon, starul serialului Finn Wolfhard a sugerat ca cel mai nou sezon va fi cel mai intunecat de pana acum, iar cele mai noi postere par sa dea crezare acestei afirmatii. Desi posterele nu dezvaluie nimic specific despre intriga viitorului sezon, separarea distributiei de baza este revelatoare. Afisele sezoanelor anterioare au prezentat distributia de baza impreuna, dar in acest sezon ii va vedea pe acestia fisurati, fiecare dintre ei fiind mai mic decat situatia care ii contine.

Orasul mic Hawkins, Indiana (care este de fapt suburbia Atlanta) a fost anterior un element central al intrigii serialului si al vibratiei de film horror din anii ’80. Cu toate acestea, sezonul patru se extinde mult dincolo de Hawkins, in California, Rusia si in alte doua locatii numite The Lab si The Creel House. Aceste noi locatii ofera o explorare suplimentara a tendintei serialului catre science-fiction si horror, iar cu caracteristica unui cadru rusesc, cu siguranta se apleaca si mai mult asupra tendintei din perioada tarzie a Razboiului Rece catre antagonistii rusi.

Volumul unu al sezonului patru din Stranger Things va avea premiera pe Netflix pe 27 mai, iar volumul doi va avea premiera pe 1 iulie. Vedeti mai jos noile postere:

‘Stranger Things’ se incheie cu sezonul 5 pe Netflix

Este timpul sa parasim Hawkins pentru totdeauna.

Similar Posts