Posterele pentru Inelele Puterii au fost dezvaluite

Posterele pentru Inelele Puterii au fost dezvaluite

Saptamana trecuta, studiourile Amazon au publicat un lot de postere pentru Stapanul Inelelor: The Rings of Power care prezentau de aproape personajele seriei si tinutele lor. Acum, compania a decis sa dezvaluie personajele din spatele a sapte dintre aceste postere

Pe masura ce masina de marketing pentru viitorul serial de inalta fantezie al Amazon Prime Video se incinge, aflam mai multe despre cum va arata aventura de 1 miliard de dolari a lui Jeff Bezos in lumea Pamantului de Mijloc. in timpul unui profil recent din Vanity Fair, am aflat despre unele dintre personajele care isi vor face debutul in Inelele de putere, ca sa nu mai vorbim de actorii care le vor intruchipa in noua adaptare in spirala.

Acum, cei de la Amazon au intrat pe Twitter pentru a dezvalui posterul personajelor pentru sapte dintre aceste persoane, asa ca puteti sa le vedeti mai jos. Soarta Pamantului de Mijloc este in mainile lor.

Bronwyn, interpretata de Nazanin Boniadi, este o sateanca umana care se indragosteste de un elf pe nume Arondir.

Halbrand, interpretat de Charlie Wickers, va juca rolul unui Om al Nordului care este pe fuga de trecutul sau.

Arondir, interpretat de Ismael Cruz Cordova, este un Elf Silvan si prima persoana de culoare care intruchipeaza un Elf din Orientul Mijlociu in live-action.

Galadriel, interpretata de Morfydd Clark, va fi unul dintre personajele principale ale serialului.

Printesa Disa, interpretata de Sophia Nomvete, va fi prima femeie pitica care va aparea intr-un proiect live-action din Middle-Earth.

Printul Durin IV, interpretat de Owain Arthur, va fi printul regatului piticilor din Khazad-dГ»m.

Elrond, interpretat de Robert Aramayo, este fiul pe jumatate elf al lui Eärendil si tatal lui Arwen Undomiel.

in timp ce posterele nu dezvaluie prea multe in sine, vom vedea cu siguranta mai multe despre fiecare dintre aceste personaje atunci cand primul trailer pentru The Rings of Power va avea premiera duminica aceasta, in timpul Super Bowl.

Similar Posts