Podcastul True Crime cu Jon Hamm a fost lansat pe Amazon Music

Podcastul True Crime cu Jon Hamm a fost lansat pe Amazon Music

Actorul si producatorul Jon Hamm, castigator al premiului Emmy, cunoscut pentru rolul sau iconic de Don Draper din serialul dramatic Mad Men, este protagonistul unui podcast Amazon Original despre crime adevarate. Podcastul, intitulat American Hostage, tocmai lansat pe 22 februarie.

Bazat pe o poveste adevarata, serialul este plasat in Indianapolis in 1977. Hamm il interpreteaza pe Fred Heckman, un reporter de radio local iubit de toata lumea, care se trezeste brusc aruncat intr-o situatie de viata si de moarte atunci cand Tony Kiritsis il ia ostatic si cere un interviu in cadrul programului de stiri radiofonice al lui Heckman. Folosindu-se de emisiunea lui Heckman in avantajul sau, Kiritsis devine treptat o senzatie mediatica, dar si un antierou in timpul unei luari de ostatici de 63 de ore si a unei confruntari cu politia. Mai mult decat o poveste care te tine in priza, American Hostage pune intrebari care sunt la fel de relevante astazi, in anul 2022, ca si acum cateva decenii, in 1977, si anume „Cine este adevarata victima?” si „Ajuta mass-media sau face rau?”.

Alaturi de Hamm, alti membri ai distributiei care isi imprumuta talentul si vocea pentru acest proiect sunt Carla Gugino (The Haunting of Bly Manor), Dylan Baker (Hunters), si Joe Perrino (Power). Serialul este regizat de Shawn Christensen, laureat al premiului Oscar (Blackout), scris de CD Carpenter, cu Gabriel Mason, Hamm si Christensen ca producatori executivi. Amazon Music si Criminal Content au coprodus podcastul.

in ceea ce priveste rolul lui Hamm in acest proiect, Mason si Christensen au declarat

„Ne simtim incredibil de norocosi si recunoscatori ca primul nostru proiect este cu exceptionalul si talentatul Jon Hamm, care joaca intr-o poveste care nu este doar puternica, ci si pune intrebari provocatoare si oportune despre America, mass-media si lumea de astazi.”

La randul sau, Hamm a avut aceste cuvinte de impartasit despre ce crede despre tema serialului:

„O parte din ceea ce m-a atras la aceasta poveste a fost obraznicia absoluta a crimei in sine, combinata cu realizarea lenta a faptului ca ceva era teribil de gresit. Paralelele cu nemultumirea din zilele noastre, din toate partile, de a nu fi auzit, de a nu fi inteles si de a fi cumva profitat de ceva mai mare decat noi, sunt evidente. Se pare ca inca nu ne-am invatat lectiile despre consecintele respingerii indignarii oamenilor.”

Toate cele opt episoade ale emisiunii American Hostage sunt disponibile acum pentru binging pe Amazon Music si Wondery+. Puteti asculta intreaga serie pe Amazon Music aici.

Jon Hamm este singurul actor care nu este pe Apple TV in noua reclama amuzanta

„Adica Samuel L. Jackson, Billie Eilish, Tom Holland, Chris Evans? Dar Jon Hamm?”

Similar Posts